COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, February 19, 2013

Jemput...

Tengok!



Haha!

Those are my favorite dish!!

Banana Split & Cabonara Beef Spaghetti!!!

Yummm.. yummmm...



#amacam ok tak kalau aku buat entry camgini jer lepas nie? ringkas tanpa sebarang bebelan panjang! cer bagi pendapat skit! :D#

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

mrs puex said...

pepagi dh kecuq air liuq..

sabar jek la kak neena oii..hihi...:D

Izzati Asyraf said...

cukup untuk buat air liur meleleh..haha..

CaMbEsT said...

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk
T__________T

nurfadilahmohamadmukhtar said...

suka kalau ade bebelan panjang , gmbar banyak2 juge ! he he .
siringan gitu .
saya selama ni jadi silent reader je . tapi di sebab kan dah 2 kali akak muncul dalam mimpi saya , jadi saya ambik keputusan untuk say , Assalamualaikum sis .
adore sungguh kan sampai masuk dalam mimpi ..

*SiRibenMerah said...

sedap!


bila nk dating kan?

ameris said...

hahaha...
kalu nak tempek gambar cenggini bgtau skali lokasi & rege, baru best skit kitorang terjah sama...

http://amerislovely.blogspot.com/2013/02/lunch-date-dengan-blogger-femes-neena.html

wAnNy said...

aduhhh,,kecur air liuqq!

entry cmnni x best!membebel pelis! ;)

ADILLA said...

mcm dah jatuh cinta dgn blog ni...

klu bleh jpe niena kan bagus... dtg tganu, halo2 kite ekk.. :)

eLLy said...

nonono neena kena wat n3 panjang2.. biar akak yg buat n3 pendek :p

Mrs Secretary's Secret said...

Oh nooooo kak neena!!! nak bebelan yang macam selalu okeyy please.....hehehe

Wawa Tasliman said...

OMG that banana split.. buat saya mengidam.. :)

Wahidah said...

kak neena............i hate u..hahahah...:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails