COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 11, 2016

Memanjakan Diri di SPA @ Mangala Resort & Spa!


Ok nie antara last aktiviti yg aku buat kat Mangala Resort & Spa nie! setelah memenatkan diri sendiri dgn berbasikal ke hulu ke hilir.. then buat aktiviti kayak.. then swimming segala bagai.. skg masanya utk memanjakan diri pulak di...


GOPR1598 copy

The Mangala SPA nie pulak! Shhhyyyy... masuk sini tak leh bising2 ok..hehehe..


GOPR1597 copy

Aku ingatkan tempat SPA dia kecik jer.. sekali tengok wahhh.. boleh tahan besar gak kawasan SPA dia kat sini!


GOPR1600 copy

Ade pelbagai pilihan menu SPA yg korang boleh pilih kat sini... macam aku pencinta SPA nie.. memang suke pilih the signature menu... The SPA Signature Massage berharga RM260 nett/60 mins! Massage jenis nie katanya ade combination of Balinese & Malay traditional massage!


GOPR1603 copy

Ok... aku is super excited! Ahaha... tak sabarr niehh nak berurut.. dah lah aku nie pencinta aktiviti massage2 nie.. hehee.. btw.. I’m super in love with the place... tempat berurut takde aircond.. konsep dia close to nature gitu... best sgt.!



Nahhhh.... layan lah video nie utk korang tengok the real SPA environment!


GOPR1602 copy

Lepas massage.. macam biasa kite akan disajikan dgn air berempah utk buang segala mala angin dlm badan!


Overall.. aku memang berpuas hati lah dgn massage service kat sini.! Rasa tak cukup jerrrr 1 jam mengurut hari tu... haih.. nie yg buatkan aku rasa macam nak dtg bercuti ke sini lagi nie... insyallah soon.. soonn... hehe.... so korang kalau bercuti kat sini.. make sure korang try out their spa ok... worth to try out...


IMG_0082 copy

Lepas mengurut rasa ringan jer badan... and then rasa mengantuk pun ade jugak... maka balik bilik... kite ZzzzZZZzzzzZZZzz lah sebentar! Hehehe..


Ok.. lepas nie nak share ngan korang another type of villa yg aku stay kat sini.. serious villa nie ohsemm gilerrr... kalau korang tak follow entry lepas nie korang rugi okkk! :D


P/S:


Header FB (Tudung Sarung Express Aqilla - SOLD OUT Banner)


HARGA – RM39.90 SAHAJA!


Header FB (Instant Double Loop Jameela)

Header FB (Instant Double Loop Jameela 2)


HARGA – RM45.90 SAHAJA!


*PROMO – Beli 3 helai dan keatas (boleh mixed) dpt FREE POSTAGE! *


Tudung AQILLA-code 4 tu dah tinggal 1 last piece jer okkkk.. siapa cepat dia dpt tauu... ingat nie.. tudung kak Neen takde restock tauu.. once dah sold out... sold out lah buat selama-lamanya.. huhu.. so sementara mana2 stock yg masih ade tu.. baik lah korang grab secepat yg mungkin okk supaya korang tak nangis di bucu katil nanti! Hehehe..


Tudung Jameela pun dah semakin hangat di pasaran nampaknya... color favorite brown & peach.. ramai yg grab these colors... and ramai jugak yg borong keenam-enam color tudung jameela sebab diaorg kata tak tahan tengok tudung jameela cantik sgt.. ahhaha.. ade tu beli sehelai jer dulu buat testing... then bile dah test.. terus order lagi 5 helai! Hehe.. maybe diaorg dah tahu betapa best nya tudung Jameela kann.. mana tak nya.. sarung jer siap! Tak sampai 3 minit pun memakai nyaa dah boleh look super gorjes okayyy! Hehehe..


Dahhh... jgn nak berlenggah-lenggah lagi... pegi amik phone tu cepat... sila whatsapp Kak Neen di talian 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com tuk order tudung yg super gorjes nie yer... ingat macam biasa.. once tudung Kak Neen dah sold out.. ianya tidak akan di restock kembali okkkkkk.. so grab it fastt babehh! Hehhee..

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Chekgu Azrine said...

Bestnya tmpt ni...hadududu...untung neena dpt pegi banyak tempat best2

ezan idma said...

rasa tenanggg jek even tengok gmbr jeee.lama tak manja kan diri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails