COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 17, 2016

Good Bye Mangala Resort & Spa.. Insyallah Nanti Kami Datang Lagi!


1-GOPR1629 copy
Last day dekat Mangala Resort & Spa... bangun pagi.. pegi breakfast and just spend our last moment amik2 gambar dekat kawasan sekitar sebelum check out...


Moh lah layan saki baki gambar yg ade nihh....


2-IMG_0126 copy

3-IMG_0136 copy

4-IMG_0144 copy

5-GOPR1624 copy

6-GOPR1625 copy

7-GOPR1627 copy

8-GOPR1630 copy

9-GOPR1631 copy

10-GOPR1633 copy

11-GOPR1635 copy

12-GOPR1638 copy

13-IMG_0147 copy

14-IMG_0155 copy

15-IMG_0158 copy

16-IMG_0123 copy

17-IMG_0162 copy

18-IMG_0152 copy

Overall aku memang berpuas hati bercuti di Mangala Resort & Spa nie... hope resort nie dpt maintain with 5 star service and hospitality lah hendaknya.. jangan waktu tengah baru2 nie semua nya best.... nanti dah lama-lama.. maintenance takde... abis semuanya yg cantik2 nie akan mereput!


Aku harap sgt laa resort nie akan kekal maintain cantik macam nie jer selamanya... mcm dalam Malaysia nie memang banyak sgt resort yg cantik2.. tapi over the years.. lack of maintenance.. end up resort jadik buruk dan mereput.. harga tak kurang pun.. tapi makin mahal adelah!


Lagi satu kat dlm Malaysia nie.. memang ade banyak tempat alam semula jadi yg cantik2.. tapi sayangnya tak banyak resort yg cantik2 dibina dan menawarkan harga yg berpatotan.. kalau ade sekali pun.. hargaaa memang mengarutt sesangattt kekdahnya! Tapi lepas aku stay kat Mangala Resort & Spa nie.. aku rasa resort nie salah satu nature resort yg menawarkan tempat penginapan serta service yg terbaik.. it is really highly recommended!


To be honest... aku happy sgt bile kat dlm Malaysia nie ade resort macam Mangala nie yg hampir setanding dgn resort2 di Bali! Walaupun sekadar berada di dalam kawasan ladang kelapa sawit.. tapi resort nie memang ade class nya yg tersendiri.. memang layak berada dlm listing 5 start resort!


Insyallah kalau ade rezeki.. for sure aku akan kembali bercuti ke sini lagi..! ;)

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya gambar2

QasehnyaRania said...

cntik kak neen di hari terakhir di sana..
betul tu kak neen.
sama sama lah kita doakan

sumysya said...

mangala ni kat malaysia ke luar negara?

dalila said...

wowwww..cantikkk sgt..hrp2 mcm tu jgk laa..

Marina Hisham said...

nice sharing. gambar kak neen lawa2 semuanya. kalau saya ada kesempatan boleh lah ke sana. inshaAllah

YB Shehan said...

bestnya. hrp dpt review sini one day. ehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails