COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 5, 2016

Berendam kat dalam Swimming Pool & Jacuzzi @ Mangala Resort & Spa!


Percaya atau tidak... hotel yg best bile ade swimming pool yg best! Ahahaha... yesss... that’s the truth!


1-GOPR1532 copy

Bertambah best biler kat pool tu ade jacuzzi plak tuh! Haihh... memang favorite aku lah sgt tempat2 camgini! Hehehe...


2-IMG_9924 copy

Actually dari first day check in lagi aku dah pun buat lawatan rasmi kat area swimming pool nie.. hihi... teruja sgt nie tengok kawasan pool dia...


3-IMG_9926 copy

Ade 3 kawasan kolam kat sini.. yg paling besar kat belakang tu the main pool.. then yg kat kiri gambar tu adelah jacuzzi.. and yg kat belah kanan gambar tu adelah kids pool!


4-GOPR1344 copy

Main pool dia besar sgt okayy... puas laah nak buat aktiviti kuak lentang bagai.! Hehe


5-IMG_9931 copy

Tempat lepak santai dia pun best.. I loikkee it very much!


6-IMG_9921 copy

Another thing yg aku suke sgt kat kawasan pool nie adelah suasana kehijauan nyaa... tenanggg dan sungguh mendamaikan lepaking kat sini!


7-GOPR1617 copy

Aku recommend korang datang mandi kat pool nie waktu dah nak sunset.. serious ohsem giler lepak kat dlm pool sambil layan sunset kat sini!


8-GOPR1456 copy

Lagi satu keunikkan di sini adelah air sungai yg memagari kawasan kolam renang nie! hehe...


Ok jom lah layan gambar2 kiteorg kat swimming pool nie hah!


9-IMG_9927 copy

10-GOPR1346 copy

11-GOPR1350 copy

12-GOPR1450 copy

13-GOPR1453 copy

14-GOPR1451 copy

15-G0061488 copy

16-GOPR1520 copy

17-GOPR1521 copy

18-GOPR1524 copy

19-GOPR1527 copy

20-GOPR1528 copy

21-GOPR1529 copy

22-GOPR1458 copy

Haaaa.. hamekkkk!! Semua angle poool dah aku tepek kat sini!

Senang ade Go-Pro.. so slumber jer bawak masuk pool.. yg kurang slumber bile pegang iphong kat dlm pool! Ahahahaha..


Macam kiteorg hari tu.. dah penat2 cycling round satu Mangala resort nie.. terus gie lepak kat pool area.. bile badan dah hilang peluh.. baru lah kiteorg gedebushhhh masuk terjun ke dlm swimming pool & jacuzzi! Hehe..


Ok cerita kat Mangala nie tak abis lagi tau... ade lagi satu aktiviti best yg korang boleh buat waktu stay kat sini and also ade satu lagi jenis bilik ohsem kat Mangala nie yg aku nak share ngan korang semua.. so stay tune okk! ;)


P/S: Yuhuuuu… sungguh Kak Neen tak sangka… jualan tudung Kak Neen kali nie laku kerasssss bak goreng pisang cheeseeeeeeeee you olllzz! Thank you so muchhh to all of you yg percaya dgn product Kak Neen nie.. huuwwaaa.. serious terharuuu tak tahu nak ckp macam mana! Rasa nak pitam jawab whatsapp dari customer since ever Koleksi terbaru NaazneenFaiqa by NeenaAnuar nie dikeluarkan pada pertengahan minggu lepas!

Tak sampai seminggu Kak Neen release tudung2 koleksi terbaru nie… 2 koleksi tudung Aqilla nie dah pun SOLD OUT! Paling laju tudung Aqilla Code 1 tuu… hanya dlm tempoh 3 hari jerrr chuup chappp chusss dah Sold Outtt okay!!

So skg nie stock yg tinggal adelah seperti di bawah nie yer..

Header FB (Tudung Sarung Express Aqilla - SOLD OUT Banner)


HARGA – RM39.90 SAHAJA!

PROMO – Beli 3 helai dan keatas dpt FREE POSTAGE!

So apa kelebihan tudung TUDUNG AQILLA nie???

- Tudung Aqilla adelah sejenis tudung SARUNG EXPRESS.!

- Tudung Aqilla mempunyai soft awning yg terletak.!

- Tudung Jameela semestinya travel friendly!

- Tudung Aqilla membuatkan bentuk muka kite menjadik kecik dan lebih kurus.!

- Tudung Aqilla nie Ironless.. yer.. korang tak perlu gosok tudung ni!

- Tudung Aqilla tidak memerlukan penggunaan pin.!

- Tudung Aqilla tidak memerlukan penggunaan inner neck.!

- Tudung Aqilla tidak jarang!

- Tudung Aqilla labuh di bahagian depan dan belakang!

- Tudung Aqilla ni solat friendly.. mudah utk dibuka dan dipakai semula!

- Tudung Aqilla di perbuat daripada fabric printed moss crepe and soft awning diperbuat daripada material Cotton lycra... Both materials are awesome okk dan ianya sgt selesa digayakan kerana ringan dan tidak panas!

- Tudung Aqilla terlalu mudah utk dipakai... dlm tempoh tak sampai satu saat korang dah boleh tampil siap bergaya!

- Tudung Aqilla ni juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!

- Tudung Aqilla nie boleh di gayakan pada bila-bila masa sahaja.. boleh digayakan ketika pergi bercuti santai mahupun ke majlis2 formal! Ibu dlm proses berpantang pun ramai yg sukakan tudung sarung express macam nie!

- Tudung Aqilla pun terlalu ohsemm jugak... harga pun sgt berpatutan... so senang citer korang kene beli tudung nie jugak okkk! Haha...

Header FB (Instant Double Loop Jameela)

Header FB (Instant Double Loop Jameela 2)


HARGA – RM45.90 SAHAJA!

PROMO – Beli 3 helai dan keatas dpt FREE POSTAGE!

So apa kelebihan tudung TUDUNG JAMEELA nie???

- Tudung Jameela adelah sejenis tudung FULLY INSTANT SHAWL.!

- Tudung Jameela tidak memerlukan penggunaan pin... Kalau nak pakai pin pun sekadar utk tujuan kemasan dan perhiasan sahaja!

- Tudung Jameela dah ade inner neck yg telah dijahitkan sekali bersama shawl.!

- Tudung Jameela semestinya travel friendly!

- Tudung Jameela nie boleh memberikan effect flowy dlm pengayaannya!

- Tudung Jameela terlalu mudah utk dipakai... dlm tempoh beberapa saat sahaja korang dah boleh tampil siap bergaya!

- Tudung Jameela tidak jarang!

- Tudung Jameela labuh di bahagian depan dan belakang!

- Tudung Jameela mudah utk digosok.. kalau lepas basuh terus gantung elok-elok insyallah ianya tidak perlu digosok!

- Tudung Jameela mempunyai butterfly cut yg kemas!

- Tudung Jameela ni solat friendly.. mudah utk dibuka dan dipakai semula!

- Tudung Jameela menggunakan fabric yg sgt awesome... Inner neck daripada material cotton lycra dan shawl daripada material heavy chiffon... Ianya sgt selesa digayakan kerana ringan dan tidak panas!

- Tudung Jameela nie boleh di gayakan pada bila-bila masa sahaja.. boleh digayakan ketika pergi bercuti santai mahupun ke majlis2 formal!

- Tudung Jameela terlalu ohsemm... harga sgt berpatutan... so senang citer korang kene beli! Ahahahhaa...

Tudung Jameela boleh tahan laku kerasss.. warna yg paling menjadi rebutan adelah warna peach, brown & purple!

So cepat guyss!!! Stock limited.. ingat macam biasa.. once tudung Kak Neen dah sold out.. ianya tidak akan di restock kembali okkkkkk.. so grab it fastt babehh! Hehhee..

sila whatsapp Kak Neen di talian 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com tuk order tudung yg super gorjes nie yer... ;)



2 comments:

idzwa kamaruddin said...

best nyer kak oii...lagi best org xde..hihihii...

mama tisya said...

syok btul tgk jacuzi tu..view swimming pool pn cantik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails