COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 27, 2016

Scandal!

Dlm perihal scandalicious nie... normally org sekeliling memang akan lebih cenderung nak menyalahkan pihak ketiga yg menjadik pemusnah rumahtangga ataupun perhubungan org lain kan?  

Tapi macam aku pulak berpendapat.. kite tak boleh nak salahkan pihak ketiga yg menjadik perampas tuu secara 100% sebab hakikatnya tepuk sebelah tangan tak berbunyikk tau!  

So kalau lakik/boypren kite ade pompuan lain... or kalau isteri/girlpren kite ade jantan lain... yang patot kite kerjakan adelah lakik/boypren @ binik/girlpren kite yg ade scandal dgn org lain tuu!
 
Aku penah lah borak santai pasal isu scandalious nie ngan lakik aku...
 
“Bee.. bile I terbaca kisah kemesraan Dato’ Red hubby Adira & jugak kisah Adiputra berkahwin lagi tuu, sometimes I tak paham kenapa lah org always nak kecamm pihak ketiga yg menjadik pemusnah dlm perhubungan diaorg... to me yg patot dibelasah adelah pasangan kite tuu sendiri.. bukannya org ketiga!  

Contoh nya camgini la.. I mintak jauh lah kan.. tapi katakan lahhh kalau I dpt tahu you ade scandal dgn perempuan lain.. I takkan pegi serangg betina yg dok menggedik ngan you tauu... tapi yg akan I kerjakan adelah you!  Sebab you yg lebih gedik dan gatal sebenarnya... kalau you tak layan.. bende takkan jadik punnn!  you paham???? So kalau agak2 you nak merasa kehilangan sesuatu yg paling berharga dlm hidup you sebagai seorang lelaki.. you try lah buat scandal ngan mana2 pompuan... you jgn lupa.. dulu you tu hang kebun jer tau.. bukan james bond!  Ahahahahaaa...”
 
Terkesimaa teruss lakik aku bile aku warning dia siap2 camgituu.. and dan dann tuu terus pegang tangan aku sambil ckp.. “ehh mana ade lahhh.. you sorangg jer yg I ade dlm hidup I tauu!” Oh so sweett... haha.. 

Ye la sekali sekala kene gak bagi warning dlm gurauan... supaya dia tak lupa diri! Hahaha...


Binik peratiiii jerrr tauuu!! :p




3 comments:

Allene typicalmommy said...

hahahah hang kebun pun jadi la...

Nanie said...

Good point.super love it. Entry ringkas tp padat.

Chekgu Azrine said...

Lawak la u neena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails