COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 18, 2016

16 Hari!


Assalamulaikummmm semuaa!


Last Kak Neen update blog pada 1st July hari tu… start 2nd July sampai lah semalam 17th July Kak Neen bercuti hari raya… rasanya org ramai yg dah back to office last week.. but Kak Neen today baru masuk office! 16 hari cuti raya koooo… Wow bunyik nya macam cuti raya sakan sgt Kak Neen nieh! Ahahahaaa…


Sepanjang 14 tahun Kak Neen bekerja.. ini lah pertama kali Kak Neen bercuti selama 16 hari lamanya di hari raya! So hari nie bile back at office…


Untitled

Memang mood Kak Neen in the bluesss jer lah kekdahnya!! Ade yg rinduu Kak Neen membebel kat sini keewww??? Ke korang rasa amann sebab takde bebelan???? Ahaha.. aku tahu korang rinduuu mulut pet pet aku niee tapi saja korang tak nak ngaku kan?? kan??? kalau tak.. takkan lah korang tetiap hari korang skodeng blog Kak Neen nie.. hahahah..


Sian korangg.. 16 hari takde cerita dari Kak Neen eh.. sabar2.. Kak Neen byk sgt citer nak citer.. sampai tak tahu nak mula kan yg mana satuu… disebabkan kite baru jer berhari raya.. kite start ngan citer hari raya lah dulu eh… padahalllll citer Maldives tak abis lagi tu! ahahaha.. adoiiyaiii.. skit jer lagi nak abis citer Maldives tu sebenarnya! Insyallah… Kak Neen akan cuba abis kan cerita Maldives dlm masa terdekat nie… in between Kak Neen akan cerita kan lah jugak cerita hari raya Kak Neen pada tahun nie.!

So tunggu jer lah update dari Kak Neen nanti yerrr… doakan semoga mood Kak Neen utk update blog berada pada tahap yg memberangsangkan ya! Hehehe.. :)

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Tak penah xlawa tau neena...
Selamat hari raya neena!!

Mommy Cici said...

cantiknya dear <3 mak aih lamanya cuti T_T kita amek cuti sehari je hari Jumaat tu . jimat annual leave / ehjhehhe

Syazwani Mazlan said...

Selamat Hari raya kak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails