COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, February 2, 2016

Jemput Datang Ke Vendor Butik Kak Neen di Bazaar @ Seven Bangi!


Syukur Alhamdulillah.. business comel Kak Neen melangkah setapak kehadapan! Haihhh.. sumpah rasa macam mimpiii nihhhh… dlm tempoh kurang dari seminggu… tup tap.. pong pang.. ding dong… tup2 aku boleh letak produk aku kat dlm kedai Vendor??? OhhHEmmGiieeee!!


Entah lah.. aku memang tak pernah terfikir nak letak barang dekat mana2 vendor butik.. selalu tengok org buat rasa macam adore sgt.. macam mana diaorg boleh bukak kedai.! Selalu berangan jer dlm hati nak ade kedai sendiri… sekali Allah bagi jalan… dlm sekelip mata jerr semuanya di permudahkan urusannya! Ibarat macam bulan jatuh ke riba gituu.. huhu.. I’m Blessed.. Thank you Allah..


Untitled

Kalau korang ke Bangi Sentral, jgn lupa singgah di Bazaar @ Seven nie yer.. mulai hari ini product NaazneenFaiqa by NeenaAnuar korang boleh dapati disini.! Bazaar @ Seven nie ade 2 pintu masuk tau.. so kalau nak carik produk Kak Neen, sila lah terjah pintu yg belah kanan gambar nie.. senang citer kat pintu belah signboard “@ SEVEN” tu.!


Untitled

Bile korang masuk pintu bazar nie, make sure korang terus jer singgah kat booth belah kanan korang tu ok!


Untitled

Korang sila terjah booth yg bernama AISY nie yer… coz produk Kak Neen terletak kat dlm booth Aisy nie tau! Tuuu nampak ade tudung Kak Neen kat kepala patung tuu?? Hehehe..


Untitled

Sebagai langkah permulaan, produk Kak Neen di tempat kan di sini! For your info, AISY jual baju2 muslimah yg cantik2.. and aku pulak jual hijab yg gorjes2.. hahaha…. So senang one stop centre kan.. bile korang dtg sini boleh lah shopping baju & tudung sekali gus ok!


Untitled

Tuuu diaaa.. Tudung Dhaifah yg menjadik kegilaan ramai merupakan HOT ITEM dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar! But chooooooopp!!! Perasan takk ade lagi satu HOT ITEM kat sebelah dia tu??? haaaaaaaaaa… tu adelah tudung baruuuuuuuuuuuuu keluaran dari Naazneen Faiqaaaaaaaaa... Yess!! Tudung Bawal Exclusive in the house yo! Ohhh.. tak zabarr nak launch tudung bawal nie.. tapi disebabkan photoshoot tak buat lagi… so that’s why Kak Neen tak leh nak release secara online lagi.. Then ade SALES item jugak tauu kat sini.. Tudung DAMIA ade clearance sales okk!


Untitled

So kalau korang nak jadik org pertama nak purchase tudung exclusive bawal tuu.. sila lah ke Bazaar @ Seven di Bangi Sentral ok!

Bagi sesetengah org, diaorg tak suke nak shopping barang tanpa TRY, TEST & TENGOK! Orang2 macam nie suke shopping secara reality daripada buat online shopping.. so atas faktor ini jugak lah produk Naazneen Faiqa nie berada di sini… yer… Kak Neen percaya ade jenis customer yg kalau boleh nak tengok dgn mata, nak rasa material dengan tangan and nak try di badan utk satu2 produk tu sebelum diaorg beli… so kalau korang masih ade perasaan berbelah bahagi antara nak beli tapi tak tahu sesuai ke tak produk kak neen ni ngan korang.. so jemput lah datang ke booth comey Kak Neen di Bazaar @ Seven nie yer!


Untitled

Actually atas pada railing tudung tu Kak Neen nak letak jenama Naazneen Faiqa by Neena Anuar.. tapi disebakan process masuk Vendor Butik nie berlaku terlalu pantas.. so tak sempat nak pegi tempah banner produk! Sib baik semalam cuti.. so sempat lah Kak Neen pegi settlekan banner Naazneen Faiqa!


Untitled

Ohh.. takkk zabarrrnya nak pi gantung frame banner nie kat Vendor Butik Kak Neen! Hehee..


So korang kalau takde ke mana-mana cuti hujung minggu nie yg panjang nie.. jemput lah dtg ke Bazaar @ Seven nie yer.. ade fitting room utk korang cuba tudung dan baju di sini! Insyallah kalau ade rezeki mungkin kite boleh jumpa di sini boleh Selfie together2 ok! Hehe..


Untitled

Btw, tudung Dhaifah color hitam yg macam Kak Neen pakai nie stock nya dah sgt limited tau.. production utk tudung dhaifah banyak giler Kak Neen buat sbb tahu tudung express nie hot item gilerrr.. syukur alhamdulillah.. tak sangka ramai yg dah purchase tudung paling hot dari Naazneen Faiqa nie… hehe.. insyallah will share testimony dari customer Kak Neen very soon kat sini…


Kalau korang nak purchase secara online, jgn segan2 to whasapp Kak Neen @ 019-3769459 ok! ;)

6 comments:

YB Shehan said...

tahniah kak

Zayani Zulkiffli said...

Teringin jugak nak pakai tudung akak, tapi masih tak ada rezeki lagi.
All the best ye kak dalam bisnes :)

Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

i-am-cheekykitty said...

Congratulations!

MiaAngie said...

Congrats

QasehnyaRania said...

tahniah kak neen

attyfir said...

asalam neena..lor baru tau neena jd vendor kt bazaar@seven
butik kty atas bazaar seven, glamsite vendors. tp butik kty biasa2 je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails