COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, February 5, 2016

Suami Terlajak Sayang!


Best gilakkk drive ke pegi office pagi tadi… traffic very smooth and clear! Hari nie ramai yg dah start bercuti yeh?


Jalan confirm mula sesakk start petang kang… kalau ikut perancangan awal aku sepatotnya nak cuti hari nie sebab esok ade kenduri kawin family aku kat Kuantan.. tapi disebabkan company aku tutup office selama seminggu minggu depan.. waimaa terbatal lah hasrat nak bertolak ke Kuantan pada hari nie! company tutup seminggu minggu depan bukan dgn cuti free yer.. cuti free yg public holiday pada hari isnin dan selasa tu jer.. yg lagi 3 hari tu dgn sedihhh hati nya nak bagitahu yg cuti annual leave akan ditolak secara automatic ya.! Sobbss.. sobbsss.. maka dengan itu terpaksa lah membatalkan hasrat nak amik cuti sehari hari nie atas faktor 3 hari nak kene potong minggu depan! Ahahaha…


Aku plan nak bertolak ke Kuantan hari nie kengkononnya nak mengelakkan dari tempuhi jalan jammed esok utk ke Kuantan.. tapi nampak gayanya aku terpaksa tabahkan diri jugak lah gamaknya.. maybe esok sebelum subuh aku akan bertolak ke Kuantan demi mengelakkan tersangkut dlm kesesakkan jalanraya! Harap2 di permudahkan lah perjalanan aku esok…


Biasanya aku memang tak akan ke mana-mana during cuti perayaan tahun baru cina yg panjang camgini.. tapi since dah ade kenduri kawin nie.. nak tak nak terpaksa lah hadap jugakk.. rindu jugak nak jumpa family members pantai timur aku tu..


Eh ade tak kat sini readers kak neen org kuantan??? Kalau ade boleh lah kite hug-hug kat Kuantan… hehe.. haaaaaaaaa.. kot ade yg nak beli tudung sarung express Dhaifah nie boleh lah roger2 kak neen ok.. Kak Neen COD jer kat you olllzz di Kuantan! Kalau ade yg nak sila whatsapp Kak Neen at 019-3769459 tau!


12-IMG_6906 copy

Tudung Dhaifah color hitam skg nie stocknya dah nyawa nyawa ikan jer okk! So kalau korang nak purchase sila lah whatsapp (019-3769459) Kak Neen lelajuu okkk! Ni kalau stock nya dah abis.. sorry lorry strawberry yerrr.. Memang takkan ade restock lagi dah tudung yg sebijik sejebon macam nie!


Untitled

material high quality cotton denim ni memang sgt ohsem.. ramai dah customer Kak Neen bagi feedback testimony yg sgt positive dan memberansangkan… ade yg mula2 purchase 2 helai.. lepas tu purchase lagi 2 helai.. maka complete lah diaorg miliki 4 collections tudung Dhaifah nie!


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Aaaauuuwww!! Sumpah Kak Neen terharu sgt2 dgn all your kind feedback guys! Moga Allah SWT berkati dan merahmati kalian semua hendaknya… amin!


Musim2 cuti nie, pakai tudung sarung express adelah yg paling ohsem sekali.. bukan aje selesa nak arwah ketika memakai, tetapi kite jugak boleh bersiap sepantas panahan kilatttt! Confirm lakik korangggg akan terlajakkkkkkkkk sayang kat korang sbb dia tak rasa hazabbb utk menunggu korang bersiappp! Ahahaha..


Happy holidayzzzzzzzzzzz guyzzzzzz!!! ;)

3 comments:

Fieda Redzuan said...

sama la kita kak neen.. cuti seminggu sebab company tutup tapi tolak annual leave! huhu

Zila Erzil said...

slam kak neen... cousin kite pon ade nk wedding kt kuantan nih... ntah2... hihihi

YB Shehan said...

kemain ada i di sini.. hehehehe

www.shehanzstudio.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails