COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 15, 2016

Serabut!

Rasa rindu nak update blog..
Tapi sayangnya takde mood pulak nak update blog..

Rasa nak buat mcm2 hal..
Tapi macam takde masa nak buat hal2 tu semua!

Haihhh.. Serious rasa serabut kepala otak ni after 9 days off from office work!

Untitled


Today back at work.. 
Oh sumpah tersangat lah Monday blues! 

Nak awet muda punyer pasal, kene jugak  senggih semanis yg boleh walaupunnn jiwa masih on holiday mode!

Korang penah tak ade hari yg korang akan rasa macam2.. Asalnya takde bende yg serabut kan kepala hotak pun tetiba jer boleh jadik serabut kepala hotak? Ke aku sorang jer yg ade penyakit ni??




4 comments:

cik pu fairuz said...

OMG kak neena...sumpah skirt ni cantik gilaaaa...beli kat mana.....share please....

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

haruslah ada kak..Bila cuti lama..esoknya nak p kerja dah..aduhai..malas nya naik bangun awal..nak hadap jem..nak sarapan pagi..hhaha

miss eimanhikmah said...

selalu je rasa cm tu..hehehehe
kdg2 takde apa2 pun...tp rasa serabut sendiri

O'gosh Iskandar said...

Neena....love ur skirt....I was behind u masa u cuci kereta last saturday....Gorgeous as always....and PURPLE....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails