COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 12, 2013

Wajib Lihat Gambar-Gambar Ini Jika Anda Ingin Bercuti Ke Kundasang, Sabah!

Hahaha… title entry nie tak boleh blah! Yg benor nya dah tak tahu nak letak tittle apa lagi dah utk entry penutup coti-coti di Sabah pada bulan 5 hari tu! Akhirnya sampai jugak ke penghujung cerita...

So kat dlm entry nie nothing much I wanna share with you guys melainkan gambar2 permandangan yg begitu indah pada bijik mato aku! I can say that me and hubby was quite lucky to have this awesomeness panorama of Kinabalu Mountain! Cuaca yg begitu cerah.. langit membiruu… Subhanallah… it is sooooooo breathtaking!

Come and let’s enjoy the stunning scenery guys!


IMG_1321 copy


IMG_1326 copy


IMG_1083 copy


IMG_1094 copy


IMG_1097 copy


IMG_1100 copy


IMG_1113 copy


IMG_1114 copy




IMG_1125 copy


IMG_1138 copy


IMG_1141 copy


IMG_1142 copy


IMG_1147 copy


IMG_1165 copy


IMG_1168 copy


IMG_1195 copy


Insyallah kalau ade rezeki kami pasti kembali lagi ke sini! Love Kinabalu so much!

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik sangat view kat sane kan sis

:: Mrs.Eady :: said...

ye ye..kerana entry sabah kamu la ku giler nak pegi lagi bln 6 nanti..hehehe..haiiii neena!

Shiqa Nawar said...

wah.. gambar2 semua cantek..

Yan|Aid said...

Warghhh...bestnye... nanges tengok gamba...salah satu temp dalam wishlist niehhh...

DilaMilin said...

wooow..bestnye..kundasang..insyaAllah..bulan januari nanti akn sampai sana.. :)

Cik Shyra said...

Indah sungguh ciptaan Allah..
Subhanallah....

QASEEH HATIKU QASEEH said...

If u go there again..i suggest u stay @kiram village..google it n u will love it..mcm duduk d kmpung tp x restoren plk ctu..tp bole memasak...hihiks

dalila said...

bestnye..
cantik sgt view..
penah gi kk tp xsempat nak gi kundasang ;(

Cikgu Norazimah said...

kundasang mmg best ! teringin nk ke sana lagi ;)

Suzana Ikram said...

Sangat cantik gambar2 ni semua. Rindu Sabah bila la nak sampai kat sana lagi.

AQue said...

I Would Like to Share this post on my blog..

Blogger From Kundasang..

mykundasang.blospot.com

Thanks.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails