COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, August 20, 2013

Salah Satu Baju Rasmi di Hari Raya!



Ni adelah pakaian rasmi en. teman pada hari raya ketiga! Haha.. No baju Melayu.. No samping.. no songkok and no baju baru for hari Raya! Hahaha.. Cuaca panas nak mamposss..

Anyway.. Biler tengok en. Teman pakai gaya gini.. Berbaju pagoda & berkain pelekat.. Ia sgt mengingatkan aku pada arwah TokKi aku! Arwah Tokki memang inilah pakaian Rasmi dia kalau duduk kat umah! 


Esok2 biler en. Teman dah tua.. Gini lah rupa & gaya dia gamaknya! Tak boleh aku bayangkan dia menjadik seorang photographer tua!  Tangan ketaqq ketaqq tetap gigih nak amik gambor!! Lagi parahh kalau dia amik gambar binik gonjeng dia yg dah berkedut seribu!! Haha...

Insyallah dlm minggu ni will try to update pasal baju Raya tahun ni.. Ade byk pasang baju nak cerita ni.. Hehehe...

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

layannnnnnnnn
huhu

ameris said...

tetap hensem walau berbaju pagoda

aZeeMaH said...

yang penting selesa u'ollss...hahahha haaa.baru mintak hampun pagi raye...ni dh ngutuks ehh...hehehhehe

eqbalzack said...

T-shirt pagoda. Biasanya EZ lepas semua saudara2 balik harus tukar baju melayu dengan t-shirt ni. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails