COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, August 2, 2013

Hati Yang Sayu & Persiapan Hari Raya 2013!


Assalamualaikum & Salam 24 Ramadhan my lovelies! Hari ni hari Jumaat terakhir di bulan Ramadhan.. Hati terasa sedikit sayu.. Tetapi masih mampu tersenyum layu! ^_^

Ya Allah.. Berikan lah aku peluang & kesempatan utk bertemu dgn RamadhanMu yg akan datang.. Amin! 

Btw.. Camne ngan korang punyer persiapan Hari Raya? berapa byk Kuih Raya? Berapa byk Kasut Raya? Berapa byk handbag Raya? Berapa byk baju Raya?? Haha.. 

Meh aku jawab aku punyer ek... persiapan aku biasa2 aje.. Duduk umah Sewa ni mana ade selera nak hias umah cantik2.. Tunggu lah dah duduk umah sendiri nanti.. mauuu meroyan nak beli memacam barangan rumah!! haha.. but in a way aku rasa Bagus jugakk duduk umah Sewa ni.. Jimattt gilerrrrr duit aku!! :D

Kuih Raya as aku dah bagi tahu hari tu.. Aku tak sempat nak buat Kuih tart traditional favorite aku tu.. Kalau aku rajin aku buat Lepas Raya nanti lah... So setakat ni Kuih Raya aku beli aje.. Setakat ni adelah dlm 5-6 jenis kot!

Kasut Raya takde tahun ni... Aku tak jumpa yg berkenan.. So pakai aje Kasut apa yg ade!  Handbag Raya patot nya ade.. Dah jumpa dah yg berkenan hari tu... Tapiiiiiiiiiiiiii... Aku menahan napsuuuu serakahhhhh ni sbb Harga beg tu terlaluuuuuuuuuuu 'murah'!! Haha.. Duit dah ade... Anytime jer boleh kalau nak leburkann.. Tapi malangnya setan tak cukup kuat nak menghasut aku lagi hari tu.. Sbb Tetiba ternampak malaikat mautt depan mata.. So terusssss insapp!!! Hahahaha... Waimaa setakat ni pakai lah beg lama yg tak berapa nak lama Raya ni!

Tang baju Raya aku tak insapp!!! Hahahah... Ya ampunnn tahunn ni agak giler vavies napsuuuu shopping baju Raya! Nak kata byk sgt tu tak lah.. Setakat ni adelah lebih kurang dlm 6 Pasang! Heeeeeeee.... Tapi rasanya tak pakai semua hari Raya ni kot.. Dah nak buat camne.. Time Raya ni lah pulak byk collection2 baju yg menarik.. So aku rembattt aje lahh!! Haha..

Ok dah.. Itu jer yg aku sempat berceloteh dan terfikir skg ni.. ade lagi apa2 yg korang nak tahu? Sila tanye... Insyallah nanti Saya jawab! :D

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya

afrah hana said...

Haha. Nak tgk baju raya! :p

pena rozie said...

Selamat hari raya....

Gdah Abdullah said...

SEMANGAT NAK BERAYA DAH TIMBUL..#fEELING HAPPY...Selamat Hari Raya

Mimy Hamid said...

pada aku baju raya takpe banyak sebab kita pakai semula...aku pun tak sdar4 pasang beb...huhu..tapi aku tau akan pakai ke opis..so tak rasa bazir

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails