COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 27, 2017

Nampak Macam Kurus.. Tapi Hakikatnya Dah Takde Body Shape!

Assalamualaikummmmmmmmmmm....

Hellowwwwwwwww....

Anybody home??? hahahaa..

Ya ampun... rasanya kali nie adelah tempoh paling lama tak update blog! memang champion abiss laaa... almost 2 months blog nie sunyi sepii... touching betol rasanya bile ade yg siap whatsapp, pm and comment tanyer why dah lama tak update blog? huhuhu..

sorry guys.. bukan sengaja tak nak update blog nie.. memang tahun 2017 nie adelah tahun yg sgt2 mencabar diri Kak Neen.. ujian datang bertimpa-timpa tanpa henti... macam2 yg hendak kak neen kongsi kan disini dgn kalian semua.. tapi haihh.. entah lah.. tak tahu bile lah agaknya mampu nak update semua yg terbuku di minda dan hati nie...

Insyallah doakan lah semoga I'll be at my good track... so that Kak Neen dpt update blog nie seperti dulu.. honestly I really missed my blog... rinduu nak berceloteh macam dulu... rinduuuuuuuuuu serinduuu rinduuu nyaaa!!

Berdoa lah dan berharap lah semoga entry hari nie adelah entry pembuka tirai utk terus aktif mengupdate blog lepas nie.. hehehee..

Eh korang ingat tak dlm awal bulan 2 hari tu Kak Neen ade share pasal korset yg ohsem nie.?? Tak sangka rupa-rupanya ramai blog readers Kak Neen yg dah terjebakk jugak beli korset mampu milik dari House of Corset tuu... hahaha.. Kak Neen dpt banyak private message yg tanyer pasal korset tuu.. and alhamdulillah all with positive feedback!

So siapa yg tak beli lagi korset nie hari tu.. this is the time... please please please korang jgn lepaskan peluang utk grab this special offer again ok!!!

Apakah special offer tersebut???

Khas buat korang readers Kak Neen... you all berpeluang utk dapat discount sebanyak RM30 kalau korang guna code 'Neena Anuar' okkkk.. so sehelai Corset dari House of Corset nie jatuh pada harga RM120.00 jurrrr... rugiii lah kalau korang tak grab opportunity nie tau!!!!

Macam Kak Neen walaupun Kak Neen nie korang selaluuuu jer nampak macam Kak Neen nie kurus... tapi hakikatnya korang mungkin tak tahu yg Kak Neen tetap ade lemak-lemak degil yg cukup suka tersembunyi dekat bahagian perot Kak Neen!  kalau tak percaya cuba tengok nie!

IMG_5624

Sekali imbas korang kalau focus tang tangan aku memang lah nampak kurus... cuba fokus skit kat bahagian perot aku tuu... tapi takyah lah tenung lelama plak okkkkk... hahaha... time nie Kak Neen malas nak mendisiplinkan diri pakai korset... tu yg perot agak sedikit maju kedepan tuu... huhu.. then badan pun takde shape.. haih... I is stress bile makin lama makin straight pulak bentuk badan nie... hehhee..

So demi utk mendapatkan balik bentuk badan yg ideal.. Kak Neen disiplin kan diri Kak Neen pakai corset dari House of Corset.. setelah beberapa bulan maka ini lah hasil nya...

17-IMG_9651 copy


Nampakkk?? dah boleh pakai kebayaaa you ollzzz! ohh.. harus lah happyy yiipppee Kak Neen nieh!  dah lah I is pencinta baju kebaya... hahaha...  bile dpt sarung baju kebaya bersaiz S.. terus rasa macam nak lompat ke bintangg giteww! hehe..

Pakai korset nie bukan utk dptkan effek kurus semata-mata.. dgn pemakaian korset yg betol dan konsisten kite boleh dpt bentuk badan yg ideal.. yes itu yg penting.. takde lah badan ko nampak straight macam pembaris jer... hahaha..

So korang raya dah nak dekat niehh... maka adelah sgt ideal utk korang start pakai korset dari skg ok... beli lah korset dari House of Corset nie.. sebab utama kenapa korang perlu ade korset nie adelah kerana...


➡Membaiki tekstur tubuh anda dan membentuk tubuh anda..

➡Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..

➡Sangat selesa kain lembut dan sejuk..

➡Tanpa tetulang yang merimaskan..

➡Memberi keselesaan pada si pemakai..

➡Boleh diguna pakai oleh wanita yg sedang berpantang kerana ia boleh mengantikan bengkung..

➡Ibu yg menyusukan bayi (breast feed mom) pun boleh pakai kerana reka bentuk korset ini tidak melibatkan bahagian breast (bra yg dipakai secara berasingan)

➡Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.

➡Sangat mudah dipakai (one piece)

Korang jangan risau... apa pun bentuk saiz badan yg korang ade... House of Corset ade jalan penyelesaiannya...


nampakkkkk??? dari korang yg badan bersaiz M sampai lah ke saiz 6XL... insyallah boleh sarung korset dari House of Corset nie!

Kalau korang nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat... and kalau kata korang tak confident dgn size apa yg korang nak pakai.. takpe.. jgn risau.. katakan lah korang dah purchase lepas tu size tu macam tak ngam ngan korang.. KORANG BOLEH TUKAR SIZE.. tapi dgn syarat korang try jer corset tu ok... try nak pakai korset tu tak boleh then korang boleh tukar ke size lain okk.. tapi jgn pulak korang dah pakai sehari lepas tu kata salah size pulak.. tu dah kira korang muat dah pakai korset tu tuu.. hehehe... Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable... Size 5XL jugak boleh dipakai untuk individu yang berat sehingga 130kg tauu!

Ok nie tips paling penting yg korang perlu ambil berat ketika memakai corset ok....

- pakai 8 jam sehari... yess.. utk effect yg berkesan dan ohsemm.. make sure korang pakai korset ni min 8 jam dlm sehari okkk.. kalau pakai kejap2 memang tak berkesan lah kekdahnya!

-  bile dah pakai korset nie... automatik korang akan rasa kurang nak makan sebab perot kite sentiasa rasa di cengkam... tapi jangan tak makan langsung pulak okk.. kang jadik penyakit lain pulak kang... hahaha.. makan still makan.. tapi korang akan rasa nak makan secara small portion coz rasa kurang lapar... 

- paling penting kene berdisiplin okkk... jgn skip pemakaian korset nie kalau nak dpt kan effect yg terbaik.. kadang kite rasa malas dan rimas nak pakai korset.. tapi percaya lah.. dgn pemakaian korset secara konsisten jer yg mampu memberi effect paling berkesan pada body kite!

-  kurangkan makan makanan yg bergula... and then jgn makan lewat malam.. kalau nak makan malam makan before pukul 7 malam... and then makan makanan yg kurang karbohidrat.. the best makan sayur banyak and minum air masak banyak2... cara nie insyallah dpt bantu mempercepatkan penurunan berat badan!

- Corset nie sesuai utk di pakai oleh ibu yg sedang berpantang... dan jugak utk sesiapa yg mempunyai masalah sakit belakang...

-  Corset nie senang utk dicuci.. just perlu rendam sekejap dgn softlan.. then lepas bilas boleh terus jemur!  but utk tahan lama.. jgn jemur di bawah sinaran matahari terikkk okkk... sebaiknya jemur di tempat yg teduh!

-  untuk yang breastfeed or size breast besar takde masalah, also boleh pakai korset nie sbb ianya tak involve kan kat part bahagian atas tu pun sbb korang akan pakai your own bra...

So cepat-cepat terjah IG House of Corset nie ok.. and call or whatsapp them to order your corset now!! jgn lupa bagi code 'Neena Anuar' utk dptkan discount RM30 tu tauu.. hehe.. tak perlu beli korset yg mahal.. sebab House of Corset menawarkan korset pada harga yg murah dan mampu milik.. dah lah murah... berkualiti pulak tuu...

IG : @_houseofcorset
Call/Whatsapp : 0129184042

So kat sini Kak Neen nak share lagi ngan korang beberapa testimoni dari pengguna Corset dari House of Corset nie..
Untitled


Untitled


Untitled


Untitled


Untitled


Untitled


Seee... Jauhh beza kannn???  diaorg tu semua pengguna tegar Corset dari House of Corset nie... so korang tunggu apa lagi?? tak nak tampil kurus.. cantik dan lebih confident kerrr lepas nie?? raya pun dah tak lama jer lagi nie... so apa lagi.... cecepat contact House of Corset for booking ok! ;)

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

sparkling_deepred said...

Salam neena, katakan kita nk conceive kan, menganggu tak korset ni

terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails