COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 29, 2017

Memanjakan diri Di Serayu SPA di The Kayon Ubud Bali!


Tak lengkap lah percutian ke Bali kalau tak memanjakan diri dgn urutan SPA di sana… as you all know.. aku sememangnya pencinta Balinese Massage.!


Selalunya kalau kat Bali nie aku jarang gie berurut kat dlm SPA hotel.. sebab harga dia memang mahal… tapi this time en.teman kata dia nak belanjaaa aku SPA kat The Kayon Ubud Resort nie.. ehh so apa lagi.. rejekii jgn di tolakkk gituh! Ahahah..


1-IMG_6573 copy

Bestt gilakkk tempat SPA dia… very close to the nature gituhhh.. dari tingkap tu boleh dengar alunan air terjun yg mengalir deras di situu..


2-GOPR0090 (EDIT) copy

2-GOPR0091 (EDIT) copy

Aku sorang jer yg berurut.. tapi dpt bilik for couple.. niceeeeeee… en.teman lepas amik gambar aku kat sini dia balik bilik.. tidoo.. haha..


3-IMG_6571 copy

Before berurut kite tukar baju dulu.. lepas berurut kite berendam kat dlm bathub tu dgn air akar kayuu!


4-IMG_6579 copy

Macam biasa.. before start full body massage kite buat foot bath dulu!


5-IMG_6568 copy

Last but not least… lepas dah settle berurut.. kite minum air halia utk buang angin!


6-GOPR0174 (EDIT) copy

Dah selesai berurut.. moh lah kite balik ke bilik di bawah sinunn! Hehe.. kawasan resort nie berbukit-bukit.. so memang kene rajin panjat memanjat yerr..


Aku tak ingat berapa harga for balinese full body massage aku buat time nie.. rasa nya dlm RM200++ kot… memang agak mahal utk berurut di Bali tapi obviously ianya berbaloii baloii laa… as usual lepas dah berurut.. memang badan terasa sgt freshhhhhhh!


Balik bilik.. teruss ZZZZZZzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZ… hahaha..


Lepas amik short nap… kiteorg lepak2 santai jer kat kawasan resort nie.. nanti lah aku update in the next entry yea!


3 comments:

Hero Borneo said...

berurut merupakan terapi yang sangat bagus untuk badan...


yang best berurut pula di Bali..best sangat tu

Nurzakiah Hanum said...

happy holiday kak

Flavnesz said...

Gambar 2nd last tu sebijik mcm kajol..! :O

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails