COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 30, 2017

Tak Boring Ke Lepak Dalam The Kayon Resort Ni Jer????

Aku tak tahu laaa ade ker org lain yg jenis spesis macam aku ngan en.teman nie… kiteorg nie kalau bercuti ade 2 jenis concept.. satu jenis konsep percutian yg mana kiteorg akan buat touring activity sepanjang hari dan satu lagi jenis percutian kiteorg jenis akan melepakk jer kat dlm resort and tak keluar kemana-mana sekali pun! Hehe..

Kiteorg kalau pegi percutian yg semata-mata nak merehatkan diri di resort nie.. biasanya kiteorg akan amik resort penginapan yg ohsemmmm skit baru best nak melepak santai! Just like kat The Kayon Ubud Bali nie.. kiteorg stay kat resort nie sepanjang 3 hari 2 malam tanpa keluar ke mana-mana pun! Kot ade yg tertanyer-tanyer… Tak bosannnnnnnnnn kerrrrrrrrrrrr duduk dlm bilik tak keluar ke mana-mana??? Jawapannyaaa… Tidakkkkkkkkkkkk bagi kami berdua! Coz to both of us.. this is the time utk betol2 rehat kan diri dan minda.. kalau keluar berjalan kangg.. minda rehat tapi badan letihh ya amat.. haha…

OK jom aku bawak korang jalan2 disekitar kawasan resort nih!

1-IMG_6521 copy


Selain dari melepak santai di kawasan Canyon Jetty nie.. another favourite spot utk lepak2 santai adelah di sekitar kawasan main swimming pool nih!

2-IMG_6522 copy


Pool & nature.. combination yg ohsem!


3-GOPR0088 (EDIT) copy

4-GOPR0074 (EDIT) copy

Resort nie tak banyak bilik.. so pool pun jadik tak ramai org.. hehe.. bestt.. aku suke suasana macam nie.. tak crowded.. kiteorg berdua jerrr konker tempat ni! Hahaa..


5-IMG_6554 copy



Pompuan nie mula buat hal dah!


6-IMG_6543 copy


7-IMG_6550 copy


:p


8-IMG_6563 copy


Kat tepi pool ade kerusi santai tradisional.. ehh.. bile lepak kat sini tetiba terasa seperti seorang puteri rajapahit pulak lah! Hahaha..


9-IMG_6558 copy



Dari pool boleh nampak hotel restaurant di atas sinunn!


10-GOPR0060 (EDIT) copy

11-GOPR0064 (EDIT) copy

Kat restaurant nie boleh lah kalau nak mengopi ataupun mengeteh! Hehe


12-GOPR0076 (EDIT) copy


Kat sebelah area pool ade tempat beryoga…!

13-IMG_6535 copy


Aku bermeditasi secara sendirian berhad jer dah lahh… haha..

14-IMG_6541 copy


Look at the sky! BALI.. I’m in LOVE!

Lepak2 camgini pun dah buat kiteorg berdua relax and happy sgt dah.. yg penting kiteorg nak enjoy suasana yg tenang dan damai disini.. cukup lah serabut mabut waktu duduk kat KL.. bile holiday utk merehat kan diri dan minda.. this is truly a place to look for!

Ok lepas nie ade satu lagi last entry tentang percutian di The Kayon resort nie.. So check it out okk!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya view

adda syuhada said...

tengok gambar kt sini pun dh berangan...nk hanimun gk la...

KakNa Journey said...

bestnya! bila tengok blog Kak Neen ni sentiasa rasa nak perbaiki hubungan suami isteri, terima kasih kak. semoga Allah selalu berkati kehidupan akak dan dikurniakan kebahagiaan dariapda pelbagai sudut. aamiinn

Applemilkshakesusu said...

Salam kak neen, boleh tak buat entry details berkenaan cara2 husben kak neen ambik gambar, sebab smua gambar cantik2.. nak jugak tau teknik n peralatan yang digunakan.. etc handphone or camera jenis apa.. sorry, sebab tersangat ingin tahu! hahahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails