COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, April 2, 2016

I is SENTAP!


Tengah layan IG...

Binik:  Bee.. nie you tengok nie.. anak Dato' nie pegi honeymoon kat Maldives.!

Lakik:  pompuan nie ker anak Dato' tu?

Binik:  takk... pompuan nie menantu dia.. lelaki tu yg anak Dato'!

Lakik:  Oh!  lawaaaaaa lahh pompuan nie.!  anak Dato' tu tak handsome pun!

Binik:  well.. biasa lah... orang kaya tak handsome nie memang senang nak dpt pompuan cantik sebab dia ade duit.!

Lakik:  alaaaaa... I pun kalau kayaaa mesti boleh dpt pompuan cantikkkkkk!

Binik:  hoiiiiiiiiii!!! so kat sini ko nak ckp yg aku tak cantik laaaaaaaaaaa???????

Lakik:  ahahahaha.. tak... tak.. bukan macam tu!

Binik:  abis tuuuu???? dah dah... tak nak dengar lagi apa2 penjelasan... I is SENTAP dan dengan ini I melancarkan PERANG MOGOK!  

Lakik:  ahahahaha.. alaaa.. jgn macam tu!

Binik:  ahhh.. sudahh!!! shadapppp you!!!!


Ye lah... kite sedar diri kite tak cantik! :(




eh.. en. teman tak sedar ker.. aku yg org dok kata cantik macam Kajol nie yg sanggup terima dia sebagai suami walaupun rupa dia macam Hang Kebun waktu nak kawin ngan aku dulu???? 

p/s: 



korang hari nie last day tau utk grab sales offer utk tudung sarung express Dhaifah!  

DHAIFAH PURPLE - RM30.00 ONLY!
DHAIFAH PINK - RM35.00 ONLY!
DHAIFAH BLUE - RM35.00 ONLY!

Grab it fast while stock last darlings... nanti kalau dah sold out Kak Neen tak keluar kan lagi dah tudung sarung express yg sebiijik sejebon macam nie lagi tau... hehe.. 

So for purchase, do contact me at 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok!


3 comments:

Afidah Azmi said...

hahahaha..suami Fida pun selalu tgk pompuan lain dan kata dia cantik..apa bini dia ni putih gebu pun tak nampak ka..Bila kita puji hero melayu ..mulalah kalut cari baju baru nak sama dgn hero tu jugak./

Mommy Cici said...

hahah laki kalau dah terlepas cakap start lah carik macam macam ayat nak cover kan =p suami kita pun macam tu dari zaman bercinta dulu. dah tahu dah perangai saja nak buat sentap lebih. hehehe

YB Shehan said...

shehan plak cmni.. laki jrg nk puji. bila dia puji "cantik syg hr ni", kita tnya balik "oo hari lain xcntik ke?". trus dia ckp, mls nak puji dah. haha. itulah sebabnya jarang nak puji. heeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails