COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 3, 2015

Pre-launch Tudung Instant Shawl!

Ok kepada peminat instant shawl.. Ni Kak Neen ade berita baik buat korang.. 

It's fresh from the oven.. Baru siap jahit.. Kak Neen tak sempat nak amik gambar gorjes2.. Kelmarin balik keje penat gile.. Tapi still sempat try instant shawl terbaru keluaran dari Naazneen Faiqa.. Then mintak en teman amikkan gambar guna iPhone je dulu sbb dah ade customer yg dah tak zabarrrr nak beli! 

Alhamdulillah.. Belum release officially tapi customer dah pun purchase berhelai-helai tudung instant Kak Neen sbb semalam Kak Neen dah start buat pre-launch kat FB!  Kak Neen Whatsapp gambar pakai instant shawl dgn keadaan muke gonjenggg gilerrrr jer pun.. Tapi customer kata cantik! Ok lepas ni rasanya cam tak yaah susah2 nak buat photoshoot bagai nak rakk! Hahahah.. 


Semalam Lepas announce pre launch kat FB, berdesup whatsapp masuk.. Since Berbuka kat luar semalam, so sementara nak tunggu waktu berbuka sempat reply all bookings!

Ok hari ni Kak Neen bukak jualan in advance utk my blog readers pulak! Sesapa yg berminat nak purchase Naazneen Faiqa instant shawl, sila whatsapp (0193769459) Kak Neen dgn kadar segera ya!

Material Moss Crepe sama sejibik sejebon mcm tudung halfmoon Shakila yg dlm sekelip mata dah sold out tu.. Material yg super ohsem sbb ianya tak jarang jadi tak perlu pakai inner neck.. ia sgt mudah di bentuk.. ia Anti-licin.. ia tak perlu digosok.. and of coz it's travel friendly! 

Ade 6 pilihan warna.. 4 color (electric blue, brown, lavender, dusty pink) sama mcm tudung halfmoon Shakila.. Then ade 2 lagi color baru iaitu Black & Emerald Green! 

Kak Neen memang tak sempat lagi nak buat photoshoot utk tudung instant shawl ni.. Insyallah weekend ni buat photoshoot and then next week kot baru launch officially.. Tapi next week Kak Neen akan buat last postage on 9th July tau.. Sbb poslaju buat last penghantaran on 10th July.. So that's why Kak Neen buat pre-launching ni so that korang boleh purchase awal and then Kak Neen pun boleh buat your postage by this Sunday at earliest!

Gambar instant shawl nya mana Kak Neen???? Adeeee..... Just Whatsapp Kak Neen utk tgk gambar gonjeng Kak Neen pakai instant shawl yg gorjes tu ya! Hehehe..

Pssstttt.. Harga instant Shawl ade promo riang ria hari raya tau.. So rugi kalau tak grab skg! Hehehe..


Thank you so much customer atas kepercayaan yg diberi.. Muahbanyak! ;)


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tiba-tiba kan neena, I is rasa macam nak gi skodeng FB you sebab I is nak tengok instant shawl tu...kongsi ler sini...

Lynda Che Lah said...

Tq Kak..
xoxo

Nurzakiah Hanum said...

x nampak la tulisan nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails