COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 7, 2015

Tutorial Tudung Damia Instant Shawl by Kak Neen!

Ok semalam tak sempat nak upload video tutorial nie kat dlm entry tudung Instant Shawl Damia nie.. So today layan lah video tutorial gonjeng Kak Neen nie yer.. ade 3 cara pengayaan tudung Instant Shawl Damia yg korang boleh grab from this video... so enjoiceee.! ;)



nie kak neen bagi 3 cara sebab Kak Neen tak berapa nak sihat waktu record video nie.. so tu yg bagi 3 jer.. kalau aku sihat mau leh sampai 5 gaya tutorial aku bagi kat korang.. haha.. tapi nanti kang aku bagi video panjang2 korang jenuh plak nak abiskan video tutorial gonjeng aku nie.. hahaa..

So not to worry.. believe me, once korang dah beli tudung instant shawl nie... as long as korang pandai nak menggayakan tudung nie.. you guys will look good and gorjes in it!  cara penggayaan nie depending pada kreativiti korang sendiri sebenarnya.. Kak neen pun buat tutorial nie based on my kreativiti jer sebenarnya.. pusing kanan. pusing atas.. pusing tepi.. pusing depan.. putar depan belakang tepi tengah... hahaha.. belasahhh jer.. nanti mesti nampak cantik punyer... hehehe..

Ok nie antara customer terawal yg dah purchase tudung instant Damia... and they gave these feedback..




Untitled


Syukur alhamdulillah.. I'm so glad that my beloved customer happy with my product.. kepuasan customer adelah kepuasan Kak Neen.. haaaa.. gituuuu! heheheh..

Ok ingat yer.. sesiapa nak purchase and nak receive tudung nie before raya.. sila purchase before 9hb july nie yer... sbb poslaju on 10 july dah tutup.. so better do it early.

Jangan risau... harga promo raya utk tudung Damia nie masih lagi berlangsung..

HARGA ASAL - RM68.90

HARGA RIANG RIA HARI RAYA - RM66.90

*FREE POSTAGE*

So tunggu apa lagi.. cecepat Whatsapp (0193769459) Kak Neen utk beli tudung yg super gorjes nie ya! ;)


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Mrs Little Voice said...

adik gonjeng pkai apapun nmpk gorjes :)

Didie Redwan said...

sis..cantek sangat... dd nak tau color apa yang ada untuk shawl instant ni?? kat mana nak p cuciii matooo ni???

tiga lalat said...

salam ramadhan cik kak, chantek shawl tuu ;p

Ela Shannic said...

waa masuk jg muka gonjeng ku ini di blog yg femes ni..hehe..tqsm..satisfied customer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails