COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 13, 2013

Exclusive Office Team Building Moment!

PICTURE ITINERARY

Lokasi – Palm Garden Hotel, IOI Resort Putrajaya 


Majlis –  Cultural Themed Dinner @ Office Teambuilding (May 2013) 

Fakta – Make Up sendirian berhad, pakaian sendiri punyer, camera member punyer & iPhone sendiri punyer! 









 



















Sorry lah.. sebenarnya ade banyak lagi gambar kenangan aku di majlis nie … nak berceloteh about this awesome teambuilding pun ade jugak.. tapiiiiiii…. takpelah.. rasanya aku memilih utk memberikan hak exclusive setiap function di office aku!  

So kalau dah exclusive maksudnya takkan ade apa-apa cerita yg akan aku kongsikan disini sebab ianya telah pun mendapat cop mohor privacy dan exclusive! So that’s why aku just share gambar-gambar aku secara sendirian berhad aje kat sini..  harap korang tak muntah hijo melihatnya! Muahaha.. :p

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya sis
cantik tudung

Cik Puan Rara said...

akk cantik sgt!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantiknya tudung tu...

;)

salwana nordin @ che'wa said...

awak nampak cantik dgn warna pepel :)

loike 1000x

kaler feveret kan :)

~ain said...

lawa nyaaaaaa akak.. patutlah cik abang sayang!!

hehehe

Kopiolimauice said...

pic 1st mcm tasha shila ;)

GOLD FINGER said...

bila neena pakai tudung ni..if i pakai nampak huduh gilerr...

Nurul Syawani said...

g0jesnye kak neena mlm tu .. kaj0l pun kalah :D

PutriesNoora said...

cantik!=)

Anim Daim said...

so gojes.....
kiut sangat
makan besar nampak

Miss Lova's said...

Sgt2 cantek akak nie..a.k.a Kajol..:):) suke,suke,suke!

Effa Eddy said...

Nice tudung and also nice relationship...

nairaariaa said...

nampak lebih muda bile pakai shawl mcm nie..manis sgt kak..nice =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails