COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 8, 2015

Tudung Instant Naazneen Faiqa – Pink Day Special SALE!


Hari nie Kak Neen dengan berbesar hati nak buat sales utk product Naazneen Faiqa…. Sales nie Kak Neen namakan sebagai Pink Day Special! Ini bermakna… korang boleh purchase tudung instant athifa berwarna Deep Pink & Dusty Pink dengan potongan harga yg berbaloi baloiiii hooiii!


Pinky Day 2

Pinky Day


Serious sapa tak grab this Pink Day Special offer nie memang rugi sebab offer nie berlangsung selama satu hari ini sahaja yer!! Bermula dari jam 10 pagi ini.. dan ianya akan berakhir pada jam 10 pagi esok! So we make it as 24 hours pink day special okkk…


So lets grab it fastt.. Tudung Instant Athifa dari Naazneen Faiqa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti dan melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!


Keistimewaan dan kelebihan tudung instant Athifa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur


Hari tu aku dah share the first batch of review and testimony dari customer Naazneen Faiqa kan? So hari nak share kan beberapa lagi testimony terbaru...

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

So kalau korang berminat nak order tudung instant Athifa (saiz M - ukuran untuk bukaan muka 10.5 inchi, ukuran untuk labuh dari bawah dagu 20 inchi) Naazneen Faiqa nie, please whatsapp me at 0193769459 or you can also email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ya! ;)


P/S:

Untitled


Kesemua 7 warna tudung Athifa ini masih available untuk korang shopping.. But please be reminded that ade beberapa warna yang dah almost nak sold out.. So jangan tunggu lama-lama untuk milikinya ya! ;)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nak

SHAHIDATUL AKMAL said...

salam kak.. saya silent reader akak.. nak tanya ada lagi x tudung ni?

NeenaAnuar said...

w'salam Shahidatul.. sorry dear.. collection tudung athifa semuanya dah sold out dear... yg tinggal skg nie only tudung instant naifah.. nak order do whatsapp me at 019-3769459 ya! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails