COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 21, 2015

My Wonderful Anniversary Journey to New Zealand – Day 4 @ Amros Motel Dunedin!


0-IMG_0702 copy


Di Dunedin, kami stay di Amros Motel! Sampai kat motel dah malam.. tahap kelaparan nya tak yah ckp lah.. lepas masuk ke bilik jer.. aku ngan Za terus kelentang kelentung kat dapur masak utk makan malam.. while en.teman and si Lee pi turun bawah utk amik gambar bulan katanya!


1-DSC06998 copy


Memang awesome.. full moon tu dah macam sportlight gayanya!


2-DSC07004 copy

Amboiii.. smart nyaaa lelaki ini! Ehh sorry terpuji lakiks maks pulaks! Ahahhaa… ehh.. tapi kerek giler org tua nie turun bawak tak pakai baju sejuk eh???


3-DSC07013 copy


Bile dah balik bilik baru menggelabar carik heater utk panaskan badan! Ahaha..


4-IMG_0700 copy


Malam tu aku ngan Za masak lauk sardin & sambal telur!


5-IMG_0704 copy


Air jus oren and salads di beli kat Park & Save!


6-IMG_0707 copy


Ok jom mam mammm!! Laporrrr gile weeiiihhh!


7-DSC07016 copy


Seriously nampak macam student2 overseas kan? Pakai baju sejuk dlm umah.. haihh. Suke lah gambar nie! Ehehehee..


Eh jom tengok our 2 bedroom motel punyer interior jom!


8-IMG_0680 copy


As we entered our motel, ini lah keadaan nya.. ade ruang tamu, ade meja makan dan ade ruang dapur disitu!


9-IMG_0683 copy


Test sofa dia empuk ke tidak! Ahaha..


10-IMG_0686 copy


11-IMG_0688 copy


Nie ruangan dapur…


12-IMG_0692 copy


13-IMG_0695 copy


14-IMG_0696 copy


15-IMG_0697 copy


16-IMG_0698 copy


Macam biasa kelengkapan dapur tak yah nak risau sbb confirm2 terlebih lengkap kelengkapan dia! Ahaha..


Now kite pi terjah bilik & bilik air pulak!


IMG_0693 copy


Nie master bedroom!


IMG_0682 copy


Ni second bedroom!


IMG_0689 copy


The common toilet!


As usual.. the motel condition are superb.. Very clean and well maintain!


Malam tu lepas makan malam kiteorg sesaja pi jejalan kat town bandar Dunedin!


IMG_0713 copy


As usual.. bandar dia bukan macam kat KL yg masih sibuk hinggar binggar selama tempoh 24 jam! It such a quiet and relax town I can say…


DSC07028 copy


Bile sunyi sepi.. memang syiok lah kiterog berposing amik gambar sana sini! Aahahaa…


DSC07066 copy


Dating memalam buta dlm keadaan super kesejukkan! Bbuuurrrrr…


DSC07065 copy


Kami dlm process nak bertukar menjadik halimunan! Ahahahahaa…


Gambar last tu adelah lagi satu kerja gile yg kiteorg buat sepanjang berada di New Zeland.. si Lee pi letak camera di tepian jalan.. setting camera elok2.. pastu berkali-kali kiteorg dok repeat melintas jalan tuh demi utk mencarik shoot terbaek effect seperti halimunan tuh! Ahahaha..


Ok next day such another long day for all of us… will update our next activies at south island New Zealand in the next entry yea! ;)


P/S:*REPEAT ORDER CUSTOMER BOLEH DAPAT 10% DISCOUNT*

Untitled


Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!


Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti dan melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!


Keistimewaan dan kelebihan tudung instant Athifa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur


So kalau korang berminat nak order tudung instant Athifa (saiz M) Naazneen Faiqa nie, please whatsapp me at 0193769459 or you can also email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ya! ;)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya sis
happy anniversary

zeera lily said...

happy anniversary sis

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis neena,
last pic. tu awesome laaaaaaaaaa
he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails