COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 6, 2017

Tips Untuk Dapatkan Perut Yang Kempis.. Untuk Tampak Kurus dan UntukDapatkan Bentuk Badan Yang Menarik.. Korang Wajib Cuba Cara Nie!

Cepatt nya dah masuk bulan February kannnn...

Selepas hampir 2 minggu Kak Neen tak masuk office atas faktor kesihatan yg agak kurang mengizinkan... hari nie alhamdulillah I'm back at office... sudah semestinya otak blank and tersangat lahh Monday Blueesss... hahahaha..

Kak Neen kalau waktu bercuti memang takde pantang... rugi lah pergi holiday kalau nak sekat2 and catu pemakanan... hahaha...  and kalau time sakit lagi lah takde berpantang sgt sebab sakit kan.. memang kite perlu makan utk tambah energy..!  

Tapi kalau time Kak Neen bekerja.. Kak Neen memang agak rajin skit menjaga disiplin diri... Kak Neen jaga pemakanan dan jugak jaga pemakaian dalaman... wahh.. pemakaian dalaman??? apakahhhhh???? 

hahahahaa... iyaaa.. hari nie Kak Neen nak share ngan korang tips Kak Neen kempiskan perot Kak Neen... for your info, kak neen nie adelah tersangat lah pemalas lipas nak buat exercise kempis kan perot...   

IMG_0880 copy

Tapi alhamdulillah Kak Neen masih mampu maintain utk kurang kan benjolan & ketulan di bahagian perot Kak Neen... kalau Kak Neen post gambar Kak Neen kat IG and FB... contoh macam gambar di atas nie...  mesti akan ade yg komen kata Kak Neen nampak kurusssssss.. nampak slim nyaaaaa... and ade yg mintak Kak Neen share rahsia Kak Neen maintain kurusss....  

Alahaii.. Kak Neen nie takde lah kurus mana.. tapi Kak Neen keep on disipline kan diri Kak Neen dgn maintain my body figure jer... selain dari jaga pemakanan... Kak Neen mendisiplinkan diri Kak Neen dgn pakai corset! 

Yess.. dgn pemakaian corset secara konsisten.. insyallah korang boleh tampil lebih confident bile lemak2 yg degil tu dpt disorokkan dan dinyahkan dari body korang... dulu Kak Neen tak percaya sgt bile org kata pakai korset boleh tampil kurus.. tapi bile dah cuba pakai... baru lah tahu apa yg di gembar gembur kan tu memang betol laahh rupanya! hehehe..

So hari nie Kak Neen nak share ngan korang salah satu koleksi corset yg ade dlm almari Kak Neen skg nie... koleksi kali nie menarik dan agak berlainan dari korset yg Kak Neen ade sebelum nie!  apa yg menarik nyaaaaaaa??? ok jom tengok gambar kat bawah nie mehh...

Untitled


Untitled

Nie lah korset terbaru Kak Neen... koleksi nie dari House of Corset! 

salah satu ciri unik yg membuatkan Kak Neen suker ngan korset nie adelah kerana ianya dlm bentuk one piece!  senang jugak pakai korset 1 piece macam nie,.. tak perlu nak bukak seluar korset set kalau' nak pegi toilet.. korang just perlu bukak panties jer... paham tak?? tak paham takper.. terus kan baca sampai ke penghujung entry nie... insyallah korang akan pahammm... hehehe...




ini lah step2 macam mana korang nak pakai korset 1 piece dari House of Corset nie... mudah jer kan??? korset nie jenis 1 piece tanpa bra & panties tau.. so pasal tu korang tengok gambar korset yg Kak Neen tepek kat atas tadi tu ade lubang kan?? haaa.. tujuan dia.. biler korang pergi tandas.. korang tak perlu bukak korset tu.. korang just perlu bukak panties yg di pakai jerr...

So first korang pakai bra sesiap.. utk kadar keselesaan yg lebih tinggi... pakai lah bra tanpa wayar.. then korang boleh terus sarungkan korset nie... last sekali baru korang sarung panties on top of it.. kiranya macam superman lahh.. pakai spender kat luar... hahahhaa... nanti bile nak pegi toilet.. just londehkan panties jer okk... heheh...

ok jom tengok apakah ciri2 istimewa yang ADA pada corset ini..!!



➡Membaiki tekstur tubuh anda dan membentuk tubuh anda..

➡Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..

➡Sangat selesa kain lembut dan sejuk..

➡Tanpa tetulang yang merimaskan..

➡Memberi keselesaan pada si pemakai..

➡Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.

➡Sangat mudah dipakai (one piece)


Korang jangan risau... apa pun bentuk saiz badan yg korang ade... House of Corset ade jalan penyelesaiannya...


nampakkkkk??? dari korang yg badan bersaiz M sampai lah ke saiz 6XL... insyallah boleh sarung korset dari House of Corset nie!

Kalau korang nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat... and kalau kata korang tak confident dgn size apa yg korang nak pakai.. takpe.. jgn risau.. katakan lah korang dah purchase lepas tu size tu macam tak ngam ngan korang.. KORANG BOLEH TUKAR SIZE.. tapi dgn syarat korang try jer corset tu ok... try nak pakai korset tu tak boleh then korang boleh tukar ke size lain okk.. tapi jgn pulak korang dah pakai sehari lepas tu kata salah size pulak.. tu dah kira korang muat dah pakai korset tu tuu.. hehehe... Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable... Size 5XL jugak boleh dipakai untuk individu yang berat sehingga 130kg tauu!

Ok nie tips paling penting yg korang perlu ambil berat ketika memakai corset ok....

- pakai 8 jam sehari... yess.. utk effect yg berkesan dan ohsemm.. make sure korang pakai korset ni min 8 jam dlm sehari okkk.. kalau pakai kejap2 memang tak berkesan lah kekdahnya!

-  bile dah pakai korset nie... automatik korang akan rasa kurang nak makan sebab perot kite sentiasa rasa di cengkam... tapi jangan tak makan langsung pulak okk.. kang jadik penyakit lain pulak kang... hahaha.. makan still makan.. tapi korang akan rasa nak makan secara small portion coz rasa kurang lapar... 

- paling penting kene berdisiplin okkk... jgn skip pemakaian korset nie kalau nak dpt kan effect yg terbaik.. kadang kite rasa malas dan rimas nak pakai korset.. tapi percaya lah.. dgn pemakaian korset secara konsisten jer yg mampu memberi effect paling berkesan pada body kite!

-  kurangkan makan makanan yg bergula... and then jgn makan lewat malam.. kalau nak makan malam makan before pukul 7 malam... and then makan makanan yg kurang karbohidrat.. the best makan sayur banyak and minum air masak banyak2... cara nie insyallah dpt bantu mempercepatkan penurunan berat badan!

- Corset nie sesuai utk di pakai oleh ibu yg sedang berpantang... dan jugak utk sesiapa yg mempunyai masalah sakit belakang...

-  Corset nie senang utk dicuci.. just perlu rendam sekejap dgn softlan.. then lepas bilas boleh terus jemur!  but utk tahan lama.. jgn jemur di bawah sinaran matahari terikkk okkk... sebaiknya jemur di tempat yg teduh!
-  untuk yang breastfeed or size breast besar takde masalah, also boleh pakai korset nie sbb ianya tak involve kan kat part bahagian atas tu pun sbb korang akan pakai your own bra....

mesti korang nak tahu berapa harga korset yg ohsem nie kan???

Ok.. harga corset nie RM150.00 sehelai... murah kann???

TAPI..............

Khas buat korang readers Kak Neen... you all berpeluang utk dapat discount sebanyak RM30 kalau korang guna code 'Neena Anuar' okkkk.. so sehelai Corset nie jatuh pada harga RM120.00 jurrrr... rugiii lah kalau korang tak grab opportunity niee... 

So cepat-cepat terjah IG House of Corset nie ok.. and call or whatsapp them to order your corset now!! jgn lupa bagi code 'Neena Anuar' utk dptkan discount RM30 tu tauu.. hehe..

IG : @_houseofcorset

Call/Whatsapp : 0129184042

Disebabkan Kak Neen nie tak pernah berada dlm dunia more than M saiz.. so Kak Neen susah nak bagi korang gambar Kak Neen bersaiz besar ke saiz kecik.. kalau ade pun nak kene amik gambar perot yg berlapis & tak berlapis jer lah which is macam tak proper laah aku nak share kat sini kan.. haha.. so macam Kak Neen nie walaupun dah bersaiz M.. tapi perot tetap senang berlapis.. lelemak cukup suka nak hidup di bahagian perot Kak Neen.. pasal tu Kak Neen suke pakai corset tuk dptkan bentuk tubuh yg lebih ideal gituuu.. 

So kat sini Kak Neen nak share ngan korang beberapa pengguna Corset dari House of Corset nie.. korang boleh baca testimony dari blog Suraya Sulatin nie.. 


Suraya hilang 14kg bile pakai korset nie secara konsisten okkk..

Untitled

Untitled


and yg kat bawah nie ade beberapa lagi gambar & testimony menarik sebagai panduan korang...


Untitled




Untitled



Untitled



Jauhh beza kannn???  diaorg tu semua pengguna tegar Corset dari House of Corset nie... so korang tunggu apa lagi?? tak nak tampil kurus.. cantik dan lebih confident kerrr lepas nie?? raya pun dah tak lama jer lagi nie... so apa lagi.... cecepat contact House of Corset for booking ok! ;)

4 comments:

Sheila Adziz said...

kesukaan wanita2 ni.... thanks for sharing sis:)

Norliza Nordin said...

dulu rajin gak pakai.. skang ni bile dah stop rase cam susah lak nak start balikkk hihihi

Blog Akak Kembang said...

Patutlah mimi kurus skrg... ini rahsianya ... pasti nak cuba ni

Manusia Berubah said...

masa baca entry ni dalam kepala dah set "ni mesti korset harga ribu2 ni.." sekali RM120 je (lepas diskaun)..whooaahhh..!! *terkejut kebiru-biruan muka*

hahahahahaa... lol.. :p

...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails