COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 26, 2017

Genap 3 Minggu...

Assalamualaikum...

Hi semua.. masih ade ke yg sudi menjenggah blog Kak Neen nie??? huhu..

Sorry sgt sebab lama giler aku tak update blog nie... bukan sengaja tak nak update... tapi keadaan aku memang sgt2 tak mengizinkan utk aku update blog kesayangan aku nie.. :(

To be honest aku memang rindu sgt2 nak berceloteh kat sini.. macam2 cerita yg aku nak kongsikan disini.. semua cerita dok terperuk di jari jemari nie hah... jari jemari aku tengah binggung.. tak tahu nak start macam mana... and nak start dari mana dah skg nie!

Hari nie genap 3 minggu aku tak update blog nie.. last update pasal "Kasih Seorang Ayah.. Biar Buta Mata Jangan Buta Hati" nie... ya allah ... first of all aku tak sangka posting FB aku tu menjadik viral... so aku memang nak berkongsi ngan korang kisah viral nie disini.. macam2 rentetan cerita menyusul selepas kisah tu jadik viral...

Then dlm masa 3 minggu nie jugak ade few loyal customer Naazneen Faiqa by NeenaAnuar dok whatsapp tanyer .. "Kak Neen.. takde keluarkan tudung terbaru ker????" aiyakk... terus rasa macam zalim nyaa aku kat Naazneen Faiqa (NF) ... dah berbulan NF aku tu secara tak sengaja seperti telah di pinggirkan!

*sigh*

Untitled

kalau korang nak tahu, kesihatan aku agak kurang memberangsangkan sejak 3 minggu yg lalu...  aku tak berhenti pergi balik hospital... seriously it was a high mental torture for me and en.teman.!  ia bukan satu fasa yg mudah utk kami lalui.. but alhamdulillah.. dgn izin Allah... kami dah pun melaluinya!

entah la... to be honest banyak sgt bende yg nak aku ceritakan disini skg nie.. kalau korang yg betol2 kenal aku.. korang memang tahu yg aku nie memang jenis spesis yg akan berkongsi apa sahaja yg aku lalui dlm hidup nie.. apatah lagi kalau satu2 perkara yg aku lalui tu boleh dijadikan sebagai panduan dan rujukan oleh orang lain... but ade masa terkadang aku rasa macam I just wanna keep it secret.. being secretive bukan sebab aku rasa aku tidak mahu orang tahu apa yg aku lalui.. tetapi aku rasa macam aku tak mampu dan seolah-olah takde kekuatan utk meluahkan apa yg aku rasa dan lalui utk kali nie!

Insyallah.. aku sedang cuba kumpul kekuatan jari jemari utk menaip apa yg terjadi pada aku sejak 3 minggu yg lalu.. so guys ... ini lah masanya utk korang racun Kak Neen... hehehe... sila lah pujuk & saiko Kak Neen utk update apa yg korang nak tahu dari Kak Neen... sesungguhnya Kak Neen sgt lemah pada pujukan dan rayuan! hahaha..

Untitled


Pssssttttttttttttt....... korang kenal tak ngan baby comel yg dah famous nie???? haaaa.... nie pun salah satu kisah yg Kak Neen nak sgt kongsi ngan korang semua... haihh... banyak nyaa nak kongsiii kat sini... Kak Neen perlu support dari readers niee.. readers kene bagi semangat and moral support kat Kak Neen skg nie... heheheh...




15 comments:

Norliza Nordin said...

caiyok kakkkk! hihihi

Yu Yun said...

:)

nor fariza azwa said...

Kak neen cepat la cita... Xsabaqnya nk baca celoteh kak neen..😘😘😘

Bella Idura said...

Nape kak neen? Nak tahu kak neen sakit apa? Semoga cepat sembuh.

Alisa Jastina said...

Rindu sgt nak dgr celoteh Neen..

ifa ummi said...

alhamdulillah....setiap waktu menanti ade sesuatu d blog kak.neen....akhirnya penantian d mlm jumaat ini terjawab....kak neen moga terus tabah n gws ye....

Nona Qiyah said...

kenapa kakkk? whyyyy? saya silent readers tau, jarang komen, kikiki~

Baby tuuu, cute !

superelle said...

hari hari hari hari hari hariiiiiiiiiiii sy dtg blog kak neen dgn harapan ade new post...luckily hari ni adeeeee...Ya Allah rindunyeeee lahaihhhh..!!! ape2 pun semoga kak neen sehat dan baik2 aje ye anddddd tolonggg la kak neen..tolongggg la marathon new post..nak sgt tau ape yang terjadi selama kakneen meyepi inihh..

dorsett pink said...

OK. Sy doakan awak sihat selalu spy fast update blog selalu lepas ni.hihi

terataijingga said...

Dear neena
Baru follow u di blog & fb.Hope u cepat sihat & tertunggu cerita terbaru di blog...makna ubat taw..

mama tisya said...

Bila kita luah sesuatu yg kita simpan, kdg2 melapangkn jiwa.. Pembaca setia sure tgu update dr neena.. Apa2 pn get well soon.. Dh ok, bole sambung blk mengarang :)

nurul harnani kasmari said...

We miss you kak neen.

nurul nadia Murad said...

Kak...please story...walaupun. Baca dlam senyap...tp hari2 sy bukak fb n blog akak...nak tau citer terbaru semata2...please kak...

Nuriel Aini said...

Kak Neen

get well soon..take care.

Datin Ida DY said...

NEENA,

assalamualaikum. please take care. teruskan blogging..
ramai peminat meananti ni...


p/s: peknen ke... hehe.. klu ye.. tahniah. klu bukan jgn marah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails