COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 4, 2018

Kain Pasang Cotton Printed Murah Dari Terengganu!

Ya ampunnnnnnnnnnn!!!

Blog Kak Neen nie macam dah mintak nyaawaaa jer utk di hidupkan… asyik lah tenggelam timbul.. tenggelam timbul.. timbul tenggelamm… hahaha..

Actually bulan March hari tu dah plan baik punyer nak update blog dgn penuh kegigihan.. sudah nyaaa.. hampehhh! Huhu..

Bermula dgn kisah air takde.. so bile air takde.. Kak Neen lari pi duduk hotel.. udah terbantut sessi menghupdate blog.. pastu balik kampong…. Terbantut lagi sessi update blog. .pastu bile dah keje .. sibuk lagi dan lagi.. haha.. biasa lah tuu..

Kak Neen bukan suka suki takmo hupdate blog nie okay.. Cuma sekarang nie aku nie buat macam2 kerjaaa dahh kekdahnya.. hahaha.. yg kerja makan gaji kerja makan gaji.. yg business dari jual tudung dah jual pecal and now yg terbaru jual kain pasangg pulakk dahhhh! Hahahaha..

Siapa yg follow my IG & FB tahu lah apa aktiviti Kak Neen… So korang kalau nak tahu kenapa aku senyappp lamaa kat blog nie boleh lah follow Kak Neen kat IG or FB yer.. sbb kat sana Kak Neen lebih banyak buat live update berbanding blog nie..

Blog nie kalau nak update kene banyak membebel baru puas berblogging.. hehe.. pastu mood pun nak kene ade gakk.. mood nie antara factor paling masalah nak overcome bile dah semakin kertua niee.. hahahha..

Ok.. ikutkan Kak Neen macam malas nak update pasal kisah kain pasang nie kat sini sbb rasa macam most of you guys memang dah follow kak neen punyer IG & FB kan? So rasa macam korang dah pun aware on what’s going on... tapi si en.temann nie pulak who is my no.1 big fan of my blog nie mintakkk jugekkk aku hupdate blog nieee.. dia kata mana lah tahu kot2 ade followers blog yg tak follow my IG & FB.. sian plak kat diaorg tak tahu pasal cerita kain pasang nie… kot2 diaorg nak join sekaki beli material kain pasang nie.. takde lah diaorg kempunan… Hahhh.. gitewwww kata en.teman!! Sayang betol en.teman kat follower2 Kak Neen niehh! Hehe..

Ok baik lah.. just a simple update here about kain pasang dari Terengganu nie.. disebabkan first wave hari tu Kak Neen open for order during tengah bulan.. which waktu tu semua org belum dpt gaji lagi… but yet alhamdulillah sambutan memang sgt2 memberangsangkan.. so utk second wave nie Kak Neen akan ke Terengganu pada hari Sabtu nie 7th April 2018 utk jadik korang punyer vogedevassss personal shopper lagi sekali… hehehe…

Korang dah gaji kan?? So kalau nak shopping … shopping lah sekarang okay.. sebab lepas nie tak tahu bile lagi Kak Neen akan travel ke Terengganu utk belikan kain pasang nie utk korang! Kain pasang Terengganu yg supplier Kak Neen bagi skg nie ade 2 jenis… satu Cotton Full Printed and satu lagi Cotton Half Printed!

Material kain pasang nie dah sesiap potong 2 meter + 2 meter tau… So kalau macam Cotton Full Printed tu memang all 2m + 2m tu adelah kain jenis soft cotton.. while utk yg jenis Cotton Half Printed tu 2meter jenis material cotton printed and lagi 2meter jenis mate satin!

Kak Neen kalau balik Terengganu memang tak penah missed beli material2 macam nie kat sana.. memang Kak Neen suke sangat2 buat baju kurung moden… pakai pun selesaa jerr sebab kain cotton kan… yang buatkan lagi best harga material ine teramat lah murahhh.. memang puas hati okay… kalau kat pasaran harga jenis yg lebih kurang sama macam nie katanya around RM80-RM100 tau..

So kat sini ade almost 70 koleksi material cotton printed kain pasang yg korang boleh pilih.. ramai followers Kak Neen yg dah tengok koleksi2 nie kat my IG & FB and they all said… “RAMBANGGG MATAAA OKAYYy!!” hahahhaa… serious memang cantik2 koleksi cotton printed nie tau.. so korang jgn lepaskan peluang utk dptkan material nie okay..


FULL COTTON PRINTED: RM75/Sepasang

Material: 2 meter + 2 meter soft cotton printed

Bidang: 45”


Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled




Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled




Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled




Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



***************************************************************************************************


HALF COTTON PRINTED – RM65/Sepasang

Material – 2 meter soft cotton printed + 2 meter mate satin

Bidang – 45”


Untitled



Untitled



Untitled















Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled









Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled



Untitled


Untitled



Untitled



Untitled




p/s: Gambar majoriti nya dari supplier.. so warna kain mungkin ade sedikit perbezaan atas faktor pengcahayaan



AMACAMM?? RAMBANG MATA TAK??? HAHAHAHA….

Utk korang yg berbadan saiz L onwards… memang material yg bidang 45” nie and which dah siap di potong2 camgini agak susah utk korang purchase kan… tapi ade jugak member Kak Neen yg bersaiz besar beli material kain pasang nie tau.. dia kata dia akan mintak tailor tambah kain jer nanti….

So korang yg nak order please place your order now okay… jgn tunggu lama2 nanti rugiiii… hehehe… ingat tau Kak Neen tak simpan any ready stock.. Kak Neen tolong shopping kan utk korang jer material2 nie semua… so kalau nak order….


WHATSAPP KAK NEEN @ 019-3769459


BOOKING PERIOD – NOW until 6th April 2018 @ 5:00PM!


Pada yg dah pre-order.. thank you so much yea.. insyallah nanti Kak Neen akan inform tarikh postage keh! ;)

1 comment:

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails