COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 12, 2017

Pencinta Dessert... Ni Congo Bars Sedap Wajib Korang Cuba!

Hi korang…

Sorry seminggu dah tak update blog.. haih.. macam nie lah Kak Neen sejak kebelakangan nih… bile terlalu busy.. memang mood nak update blog tersangatlah kedaung! so bertabah lah korang utk tunggu update dari Kak Neen yer… hehhe..

Anyway, Kak Neen nak ucapkan ribuan terima kasih pada korang yg telah menyerbu CRAZY SALE Naazneen Faiqa yg Kak Neen launched pada minggu lepas nih! Amboi2 korang suker yer dpt grab tudung murah2.. macam piranaaaahhh semuanya dok placing order.. hahhaha… in away Kak Neen terharu sgt2 ngan sambutan yg korang berikan…. Tak sangka after sooo long Kak Neen berehat utk kerja2 di Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie… bile Kak Neen buat comeback … tup tap zuss zaassss tudung2 di Naazneen Faiqa laku macam goreng pisang panas! Owhh.. I is touching hokaay!

Ade jugak customer yg frust sbb tak dpt grab tudung2 Naazneen Faiqa dgn harga CRAZY SALE sebab dah sold out.. huhu… sorry guys.. macam biasa.. konsep dia siapa cepat dia dapat! Lagipun stock for CRAZY SALE tu very2 limited for each color and design.. memang tak banyak mana pun available stock yg tinggal coz its more like jualan penghabisan stock gitu.!

Alhamdulillah.. after almost a week CRAZY SALE going on.. as for now memang dah tak banyak dah stock tudung yg tinggal.. so kat bawah nie Kak Neen list kan utk korang stock yg masih available okk…

APRIL CRAZY SALE!

Tudung Halfmooon KAMILIA (Blue) @ RM19.90 – 1 piece only

Tudung Instant Double Loop JAMEELA (Pink) @ RM22.90 – 1 piece only

Tudung Instant Double Loop JAMEELA (Purple) @ RM22.90 – 1 piece only

Tudung Bawal MARSYA (Ocean) @ RM12.90 – 1 piece only

Tudung Bawal MARSYA (Brown) @ RM12.90 – limited pieces available

Tudung Bawal MARSYA (Gold) @ RM12.90 – limited pieces available

Gambar2 tudung nie semua korang boleh refer kat ENTRY CRAZY SALE yg nie! So kalau korang nak…ceecepat Whatsapp Kak Neen at 019-3769459 ok!

Ok hari nie Kak Neen berkongsi ngan korang pasal satu dessert kegemaran Kak Neen! Kalau korang nak tahu Kak Neen nie memang pencinta dessert! Nak2 pulak kalau dessert tu bercirikan coklat… ehh sumpah time tu tak peduliksss laa kalau jadik domokk sekali pun ! hehe..

Tahun lepas waktu Kak Neen bercuti santai ke Bali.. member Kak Neen bekalkan Kak Neen ‘setalam’ Congo Bars nih! Dia memang tahu Kak Neen & lakik Kak Neen adelah penggemar dessert2 macam nihh… so bile dia hadiahkan Congo Bars nie bersempena dgn anniversary kami tahun lepas… ehh… gilerr tak happy??? Setalam nie aku bawak gie ke Bali ok! Hahaha…

IMG_3337


Dah bawak setalam punyer pasal.. sampai kan lepak dlm pool pun leh layan congo bars yg sexyy tu berulang-ulang kali! Hehehe...


Hari tu waktu kat Bali nak share dah pasal nie.. tapi bile dah sibuk bercuti.. terus terlupa.. bile dah balik KL.. sakit pulak.. sibuk ulang alik ke hospital…. Terus lupa lagi.. so hari nie aku tak nak lupa dah… hihi.. meh nak share ngan korang Congo Bars yg tersangatt lah sedapp ya amat di tekak Kak Neen!

IMG_6817


Ciri utama yg membuatkan congo bars nie tersangat lah sedap adelah kerana rasanya yg berlemak dan manis dia yg sedang-sedangg sajaaaa… Pada Kak Neen.. dessert tak leh terlalu manissss.. bile terlalu maniss.. the original taste of that dessert akan out! So to me dessert memang kene kurang manis.. kalau dessert terlalu maniss.. abisss lah .. memang tak enjoy nak makan dibuatnya! Kite rasa macam makan air gulaa jerrr.. tak leh nak enjoy rasa lemak butter, manis coklat segala!

Hari tu enjoy sgt makan setalam congo bars tu sampai terlupa plak nak amik gambar close up congo bars tu.. hehe.. tapi trust me.. korang kene cuba congo bars nie ok! Rasa dia sgt sedap dan lengkap… texture dia sgt gebuu.. and yg paling ohsem... ianya mewah ngan taburan coklat chips and almond nibs!

So utk setalam congo bars yg macam kat dlm gambar kat atas tu yg bersaiz lebih kurang 9” x 9” berharga RM35.00 sahaja ok! Memang puas makann tau tak! ahaha..

So korang kalau nak order leh contact/whatsapp member Kak Neen nie yer..

Miss Diana

016-866 3440

It’s a homemade product tau… that’s why lah sedap! Hehe…

5 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Teruja pulak nengok congo bar tu.. hehehe

azwamatnoor said...

salam k.neena.tgh rajin wat blogwalking, selama ni silent reader sahaja, ni baru nak comments. anyway, saya suka travel juga tapi suam2 kuku update blog. kalau free, rajin2 lah ke blog saya ye, azwayuni.blogspot.my. thanks

adda syuhada said...

aduhaiiii.....sedapnyer..

Nurzakiah Hanum said...

:) wow bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa

Ummi Khalif said...

Wahh penuh santai... Tak pernah rasa mana-mana congo bars pun before this. I think I kena try la yang ada jual sekitar KK so I tak ketinggalan zaman, Hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails