COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 6, 2016

InspireDesire Couple Perfume by Dr. Sheikh & Dr. Halina - Wangi, Murah dan Tahan Lama!

Kalau sebut nama Dr. Sheikh Muszaphar... mesti semua org dah terbayang seorang angkawan negara yg sgt handsome & macho kan?  Bile sebut Dr. Halina pulak mesti dah terbayang seorang wanita yg cantik, lemah lembut dan ayu yg sering berada di samping suami angkasawan nya itu! :D

Aku memang minat jugak lah ngan couple nie... diaorg sama cantik sama padan... dan jugak sama2 pandai... memang idola sgt nie... diaorg nie beauty with brain gitu... terkini couple hot nie keluarkan produk wangian tau!

IMG_1766 copy

Kiteorg pun nak fefeeling couple hot and spicy mcm Dr. Sheikh & Dr. Halina jugakkk... ahahhaa...  ok meh nak cerita pasal couple perfume yg tengah naik di pasaran skg nie... 

IMG_1694 copy

Nie perfume utk wanita.. namanya DESIRE By Dr. Halina!  aku suker ngan bau perfume Desire nie... bau dia sgt freshhh... diperbuat dari buah apple beserta bunga-bungaan exotic dan jugak with sensual woods.. aku dah pakai dah.. memang tahan bau dia dari pagi sampai ke petang... aku terasa feminin jer sepanjang hari.. hehe..

IMG_1756 copy

Nie perfume utk lelaki pulakk... namanya INSPIRE by Dr. Sheikh! en.teman pun dah try dah perfume nie.. dia yg sememangnya agak cerewet dgn bau perfume.. ternyata dah jatoh hati gak ngan perfume Inspire nie.. hehe.. salah satu yg membuatkan dia suke ngan perfume nie adelah kerana bau dia tahan lama.. susah tau nak dpt perfume org lelaki EDP (Eau De Parfume).. selalu nya EDT (Eau De Toilet) jer.. aku pun suke bau perfume Inspire nie sebab bau dia tersangat lah maskulin dan machoo!  perfume Inspire nie lebih kepada bau spicy gitu.. dia ade campuran bau Musky, woody, cinnamon and amber scent!

IMG_1808 copy

Cute sgt perfume nie.. sgt sesuai di bawak travel!  harga pun tersangat lah berpatutan okk.. sebotol 30ml berharga RM49 (SM) / RM54 (SS) sahaja tau!

Korang should grab and try out this limited edition perfume from Dr. Sheikh & Dr. Halina nie tau... ianya halal and solat friendly.. perfume nie jugak sgt sesuai utk cuaca kite di Malaysia nie!  haa.. utk adik2 yg nak bertunang or nak berkahwin.. boleh jugak beli couple set nie utk dijadikan sebagai hantaran... hehe..

Macam mana nak beli perfume hot di pasaran nie?  senang jer.. korang boleh refer info2 kat bawah nie yer..

Whatsapp : 012- 2351353 Luc Empire or contact agent near you

Website : http://www.lucempireventures.com

Agent List : http://lucempireventures.com/agent-list/

Facebook Page : https://www.facebook.com/wangianangkasawannegara/

IG Page  : https://www.instagram.com/lucempireventures/






5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Miss Moon said...

boleh whats app Kak Moon juga selaku STOKIST Sepang, Selangor

Desire n Inspire each other gitew....Neena, akak pun suka bau perfume ni


011-39990764

HafRizah Sweet said...

Tq sis.... semua yg berminat boleh hubungi saya 0167740769

n azwa said...

Boleh pm saya 0142644180 authorised ejen

haz_one said...

Nk perfume angkasawan boleh whatsapp sy, Free Postage..0122702459- Selangor stokis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails