COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 22, 2016

Semoga Allah Melaknat Kamu!


Aku tahu dan aku yakin yg aku berada di pihak yg benar..  Dan aku percaya cepat atau lambat kebenaran akan terbukti jua!

Buat kamu yg memfitnah & yg menganiaya aku.. Kamu tunggu lah hukuman dari Allah buat kamu! 

Pada hari jumaat ni, aku berdoa semoga Allah melaknat kamu diatas setiap perbuatan keji kamu terhadap ku!

Aku berpaksikan pada berani kerana benar dan takot kerana salah.. Jgn lupa yg Allah adelah saksi pada setiap kejadian! 

Kamu boleh menipu sesiapa sahaja didunia ini, tetapi kamu mungkin lupa yg kamu tidak boleh menipu Allah SWT!

Kamu boleh mencari sokongan dari manusia utk mengaburi perbuatan jahat kamu.. Tetapi kamu tidak boleh mengaburi hukum Allah atas setiap perbuatan keji kamu terhadap diri aku!

Kamu adelah seorang pengecut kerana kamu tidak berani berterus terang secara berhadapan!  Kamu hanya berani menyalak dibelakang dlm menyampaikan setiap penipuan!

Aku berani bersemuka demi sebuah kebenaran.. Tetapi jika kamu yg menolak utk bersemuka, ternyata 
 kamu lah yg pengecut dan kamu lah si pendusta!

Aku hidup atas paksi keikhlasan & kejujuran!  Kamu tanya & cermin lah diri kamu.. Sejauh mana kejujuran & keikhlasan yg ade dlm diri kamu? 

Kamu pendusta, kamu pengkhianat, kamu menyebarkan fitnah, kamu hipokrit... Di hadapan perwatakkan bak bidadari tetapi dibelakang kamu adelah seorang pembunuh! Kamu pembunuh kerana kamu tikam belakang & kamu memfitnah! Ingat.. Fitnah itu lebih besar dosanya dari membunuh!

Kamu seorang Islam.. Kamu mendirikan solat dan melakukan ibadah dlm agama Islam.. Tetapi sifat keji kamu terhadap insan lain telah membuktikan yg segala ibadah kamu seperti sia2.!

Perlu diingatkan yg dosa dgn Allah kite boleh memohon keampunan dariNYA... Tetapi dosa sesama manusia, ianya akan tergantung selagi ia tidak diselesaikan dgn cara baik! 

Kalau kamu terus mahu berlagak sombong.. Kamu boleh teruskan.. Aku telah lakukan apa yg patot aku lakukan!  

Dan ingat!! Jgn sesekali mencabar & memperbodoh-bodohkan seseorang.. Kerana jika kamu tersilap percaturan, ia boleh membawa padah! 

Jangan juga menduga kesabaran seseorang yg melayan perwatakkan bodoh sombong kamu tu.. Kerana sampai satu ketika tak mustahil  kamu akan terima satu tamparan yg hebat apabila kesabaran itu telah melebihi dari had yg sepatotnya! 

Kamu seorang yg bersifat batu api juga.. Percaya lah yg kamu juga tidak akan terlepas dari hukuman setimpal dari Allah kerana bersikap sebagai pemusnah dlm pertalian silatulrahim! 

Aku benar2 berdoa semoga Allah berikan petunjuk & hidayah di atas apa yg terjadi, dan semoga segala  kebenaran akan terbukti jua nanti.. dan semoga Allah lindungi aku dari golongan manusia2 yg bertopengkan syaiton ini! 

Amin! 

3 comments:

ameris said...

neena, u marah siapa??

sabariah razali said...

knp ni neena?

MiaAngie said...

Nice post sis
banyak pengajaran :-)
Salam perkenalan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails