COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 7, 2013

Haruskah Aku BerSUARA?

Dari apa yg berlaku.. sesungguhnya terlalu banyak yg hendak diluahkan tapi tak terluah... lantas memilih utk berdiam diri dari berkata-kata.. dan hati pun berbicara... seandainya hendak bersuara... bersuara lah pada yg memahami dan mempunyai mata hati! Terima kasih Ya Allah diatas suntikkan perasaan yg amat berharga ini.. andai dulu tidak pernah ambil pedulik.. tapi kini tanpa sedari air mata jatuh dengan sendiri! Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui dan lebih memahami apa yg dirasai.. lalu aku memilih utk berkongsi rahsia itu hanya denganMU.. kerana Engkau lah sebaik-baik pendengar! Doaku semoga ada sinar yg lebih baik buat yg masih berada di dlm kesamaran itu dan moga ada kilauan cahaya kehidupan yg lebih berharga kelak! (:

#Tukang amik gambar nie adelah seorang lelaki yg amat saya cintai.. dia pelawak nombor 1 dihati saya.. jadi mana mungkin saya amik gambar ketika saya sedang menangis! ^___^#

3 comments:

Anum said...

salam sis

Rasp said...

sometimes silence is the best option...
and of coz the best ever option is tu berdoa kepadaNya Yg Maha Esa...

InaAchik said...

Allah maha mendengar. T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails