Friday, May 15, 2015

Naazneen Faiqa 1st Giveaway – Menangi Inner Neck, Tudung Instant & Hadiah Misteri!



*STICKY POST... PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY!*



Siapa nak product Naazneen Faiqa secara percuma???


Kalau nak kene lah buat kerja sikit yer... hihi.. serious dah lama giler aku tak buat giveaway... tetiba rasa macam nak buat giveaway plak hari nie... so sesiapa yg bertuah, insyallah akan berpeluang memenangi inner neck / tudung instant dari Naazneen Faiqa!


Ok, caranya mudah sajaa.. korang perlu ikut step2 di bawah nie yer:-


1) Follow blog neenaanuar.blogspot.com nie

2) Buat satu entry bertajuk “SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR dan kemudian back linkkan dengan entry giveaway ini



3) Copy dan paste kan gambar banner giveaway Naazneen Faiqa di atas nie kat dlm entry anda.

4) Letakkan caption nya seperti ini..

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

5) Kemudian sila berikan ucapan sepatah dua kata buat Kak Neen! Tak kira lah korang nak wish happy belated birthday utk Kak Neen ke.. nak ucapkan selamat maju jaya pada Kak Neen ker.. kire nya korang diberi ruang dan peluang untuk membodek Kak Neen! Hahaha…

6) dan yg akhir sekali jangan lupa tinggalkan link entry giveaway anda pada ruangan comment entry giveaway ini ya.


See.. mudah aje kan nak menangi hadiah dari Kak Neen? Hehe.. ohhhh by the way.. pemenang yg paling bertuah bukan sahaja berpeluang utk memenangi product Naazneen Faiqa, tetapi anda juga berpeluang utk memenangi hadiah misteriiiiiiiii..


Untitled


Seriously hadiah misteri nie best gilerrrrr okkk!


OK, contest nie bermula dari hari ini (8th May 2015) sehingga hari jumaat minggu depan (15th May 2015) tau.. so jangan lepaskan peluang menarik ini ok! ;)

37 comments:

  1. Done. wuhuuu http://shehanzstudio.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  2. Dah joinn..
    http://atieshaadriana.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  3. Joined~~
    http://winnersjourney.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck to me :D

    http://eiyameya.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  5. join jugak.
    moga ada rezeki

    http://storymoryluahanku.blogspot.hk/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  6. done and good luck to all!!

    http://mrspuex.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  7. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum

    http://msermzni.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  9. http://www.jiakreatifelt.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    #1930

    ReplyDelete
  10. hai kak neen sy join ya

    http://www.kakgojes.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  11. salam kak neen.. done join.. =)
    http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  12. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  13. Dah ikut semua syarat Kak Neen, mudah2an ada rezeki nak menang...

    http://faraealfarafisya.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  14. join :)

    http://gadis-hijau.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  15. saya join

    http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  16. Joined

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  17. Saya join.

    http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html?m=1

    ReplyDelete
  18. Hai. Nak tanya.
    Awak masih amalkan makan madu manuka sweet meadow tu ke?????????

    ReplyDelete
  19. join..
    all da best to all
    http://nolynqoid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  20. salam kak neen.. shu pon join...

    http://shuhadahf.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  21. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  22. salam saya join neena.

    http://aziazidah.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    moga ada luck. tq.

    ReplyDelete
  23. http://belongtomee.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html

    ReplyDelete
  24. http://nonasani.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html


    okes, DONE jugak...semoga ado rezekikuu yopp...hehee

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum..
    Saya joint..
    Done semua syarat..
    nie Link saya : http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  26. Saya pun dah join...heeee

    http://nanaaff.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  27. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  28. salam..nak joint gak...

    http://contestmamanureenaufal.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  29. ASSALAMULAIKUM...CIK ASH JOUN GAK NI http://cikash.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html?m=1

    ReplyDelete
  30. Join

    http://mineko-ira.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  31. Kita dah lengkapkan semua task...

    http://eyzamiel.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    Good Luck untuk semua..

    ReplyDelete
  32. http://umikasum.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  33. Saya join jugak

    http://momentlyndz.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  34. Assaalamualaikum Neena..
    I peminat U.. so, wajib la i join...!!hehehehee... :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

    ReplyDelete
  35. Hooreey...finally tegur jugak kak neen setelah sekian lama jadi silent reader..tq kak neen for the contest ni ..membuka peluang dan menberikan kekuatan untuk tegur kak neen..kalau menang bestnye lahai..hihi..

    http://loveinpinky.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  36. Happy giveaway. Your silent reader.

    http://dihah95.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  37. cik mah join juga...

    http://sunflowergo2.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete