COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 19, 2019

Tak Sangka Best Gilerrr Young Living Essential Oil Ni Rupanya!



Untitled

Kak Neen tahu bende nie dah lamaaaa dah wujud… tapi kan… aku selalu lahh tertanyer tanyerrr betol best sgtt ke bende alah nie???? Tengok ramai yg dah guna dok kata.. best sgt di pasang sebelum tido.. diffuse… diffuse… pastu kata dpt tido nyenyaakk.. nyamaann.. tenang… eh Kak Neen dah lah memang sejenis manusia yg suke bende diffuse2 nie.. sebab diffuse nie salah satu terapi diri tau! Macam ibarat pegi SPA… betapa syiokk nya rasa lepas balik dari berurut kat SPA kan.. ahahaha…

Duluuuu waktu mula2 bende alah nie wujud.. Kak Neen try lah riki-riki info.. wow.. boleh tahan mahal product nie… pastu terus terfikir.. mahal mesti bagus niee.. tapi takpe .. nanti lah dulu.. pastu dok bertangguh-tangguh… pastu sampai lah satu masa terfikir.. eh aku nie kalau utk bende lain boleh jer spend kan.. tapi bende yg boleh memberikan supplement terhadap kesihatan diri always nak lenggah2.. just like makan vitamin lah kan… makan burger or segala jenis jajan bukan main sakan.. tapi bile nak spend duit utk vitamin kesihatan diri.. mula lah macam2 alasan! Huhuh…

Sampai lah satu ketika.. Kak Neen rasa that I must try Young Living nie punyer product lah.… mula saiko kan diri sendiri.. I’ve spend so much on other things.. so why not pada product kesihatan pulak kan?

As a new comer to Young Living product.. so Kak Neen di recommend kan utk amik Premium Starter Kit with Dewdrop nie..

Untitled

Kak Neen bile beli nie terus dah di registerkan as a new members.. untung tau kalau jadik members… sbb nanti bile kite nak beli the essential oil tu… kite boleh dpt beli pada harga members rate.. which is berbaloi jugak lah pada Kak Neen..

Untitled


Untitled

Harga setiap essential oil nie berbeza-beza tau.. ade bermacam-macam jeniss essential oil.. dlm test kit nie pun dah ade dlm 10 jenis minyak.. pastu ade plus few product2 sampingan yg lain jugak yg boleh kite try out…

Harga set dlm RM750 rasanya… so agak2 berbaloi ke idokkkk Kak Neen beli set nie???

Nak tahu my personal review about this product?? korang boleh refer pada video youtube Kak Neen kat bawah nie yer… aku kan detail.. so review kene detailllll lah jugakk.. hahaha!



Sesungguhnyaa.. Kak Neen memang dah addicted dah ngan young living essential oil nieee tau takk.. hahaha.. setiap essential oil dia ade setiap effects and keistimewaan yg tersendiri lahh!

Untitled

Skg nie… setiap malam Kak Neen mesti pasang ‘ubat’ tido aku nie… kalau takde ‘ubat tido’ nie… aku cannot sleep… hahaha…. Gedik kan! Tido tu boleh lah tidoo… tapi quality of sleep tu kurengg lahh… ye lah.. kite dah penat2 seharian bekerja… so time tido lah yg kite perlukan masa utk betol2 beristirehat.. takkan tetiap hari nak pegi SPA pulakkan.. so diffuse essential oil young living nie adelah yg terbaik sebagai pengantinya…

Kak Neen punyer favourite essential oil skg nie adelah Lavender, Peppermint, Thieves, Lemon, Digize & PanAway! Panway tu yg paling mahal dlm all my favorite collection tu… yg tu sapu kat tapak kaki sebelum tido.. esok pagi bangun ko akan rasa badan ko ringan kaww kaww macam baru balik berurut kat SPA lahh… hahah.. oh yes.. kesemua essential oil yg wajib ade lahh dlm rumah Kak Neen skg nie… kalau abis jer memang aku beli lagi dan lagi.. haha..

Memang betol lah org kata.. product mahal nie memang mahal jugak lah effect dia… but yet utk kesihatan.. memang berbaloi baloi laa rasanyaa… memang jauh beza diantara sebelum guna YL essential oil nie and now after dah menjadi pengguna tegar… huhu.. badan jadik lebih sihat segar bugar… tak de lah asyik nak lembikkk lemah boring dan bosan..!

Setiap minyak tu ade pelbagai kegunaan dan cara menggunakan nya tauu.. Kak Neen mula2 beli pun berguru… ye lah.. bende2 mcm nie nak pakai kene ade ilmu jugak ok.. jgn ko main belasah jerr.. kang takde effect ko salah kan product plak.. hahaha..

So korang kalau berminat nak beli product Young Living nie.. korang boleh contact:-

KAK AJU @ 012-361 9286

Kak Aju nie memang very2 helpful okay.. Kak Neen memang happy dgn service dia.. dia tak kedekut ilmu nak share cara penggunaan dan jugak the benefits of all each products! Kak Neen sendiri till now kalau tak sure apa2 jer mesti akan wassup dia jer… hehe..

So guys.. korang should try this product ok.. beli lah sekali utk investment kesihatan kite.. tak rugi pun.. coz it’s really worth it!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails