COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 22, 2019

Akhirnyaa… Selepas Lama Bertahan.. CUCKOO King Top Water Filter in the House Yo!

Aku nie memang sejenis spesis yg ketinggalan ketapi dlm mengikutiiii penggunaan barangan semasa… orang dah lamaaa pakai.. aku plak baru terhegeh-hegehhh nak pakai… hahahhaa… eh kezzzahhhhh… sokak hatikk lahh bile aku nak pakaii khennn! :p

Tak kan.. sejujurnya.. aku bukan saja2 tak nak pakai… tapi aku nie dok bercita-cita tinggi laaa kononnya nak tunggu pindah umah sendiri nanti baru lah nak pasangggg water filter nie konon nyaa.. tapi nak wat camnooo.. nak masok rumah sendiri dari tahun ke tahun tak masok2 gak… so kite pasang jer lah dulu.. nanti nak pindahh apoo susah nya.. bawak jerr lah ke sana pulak kann!

Oh bagi yg nak tahu update rumah aku yg tak siap2 dah 10 tahun tuu.. korang doa-doakan lah ye developer baru yg dok ade tengah buat keje nie buat keje elok.. bagi siap rumah aku tu seperti yg dah di janjikan… kalau kot ade rezeki… tahun depan dpt lah beraya rumah baru… tapi kalau takde rezeki tahun depan.. tahun lagi satu pun takpe lah… tapi kalau dia buat bingai banteiii tahun 2022 pun tak siap2 lagi.. ehh.. siap ko aku kejar ngan parang nantiii! Hahahahaha..

Ok abaikan citer rumah yg tak siap tu dulu buat masa nie… tunggu aku dah dpt kunci rumah nanti baru lah kite gebang pasal citer rumah tu semula yer.. skg nie kite citer pasal water filter nie dulu sbb air kat rumah sewa aku skg nie memang terokk naww nawww pun… eh actually dah lama pun teruk nyaa.. tapi aku jer lah dok bertahan pakai water filter yg biasherr biahserr tu jerr..

Since kebetulan skg nie aku tengok Cuckoo ade promo utk product water filter nie.. so aku pun proceed jer lah… harga pun sgt2 berbaloi.. RM75.47 jerr sebulan weii.. so seriously berbaloiii.. dah lah murah… pastu ade 5 years warranty pulak tuu… eh pastu ade free service plak lagi and filter replacement for every 4 months!

Untitled


Eh syiokk aahhh skg nie… bile nak buat air milo tak yah dah sosah sosahh masak air dlm cerek lagi dah… now tadah jer cawan… treeeeeeeeeettttttttttttttt siap air milo! Hahaha…tengok tu hang kebun pun pandai dah buat air sendiri...hanya picit saja...hehehe

Untitled


Kak Neen berdua jer laki bini kat rumah.. cukup lah amik yg paling basic nie… ade air panas, ade air sejuk and room temperature… kalau nak air suam pandai2 lah combine dedua jenis nie!

Sejak2 ade IGs & IGtv dekat Instagram nie.. aku skg nie macam agak rajin jugak lah nak record video.. hahaha.. so layannnn laaaa video nie okay… this is my full review about this Cuckoo Water Filter product!



Aku lupa plak nak record portable car purifier tu.. tapi gambar adeeee…

Untitled


So nie lah dia car purifier yg bernilai RM600 yg kite boleh dpt secara PERCUMA kalau kite amik Combo package!

Seriously berbaloi-baloi jugak lah combo package nie... bayar RM150.94 jer utk 2 barang pastu dpt Free gift barang yg bernilai RM600 pulak tu!

Untitled


Pada Kak Neen air dan udara nie penting sgt2 dlm hidup kite kan… so tak salah utk kite invest utk dapatkan kualiti air dan udara yg bersih..!

Kalau korang nak beli product Cuckoo nie korang boleh contact:

HR @ 0172009344

IG @ cuckoo.rizqilham

Once dah register... cepat gilerrr staff Cuckoo akan dtg pasang kat rumah kite... tak yah tunggu lamaa punnn.. set jer bile date and time.. insyallah dlm masa beberapa hari diaorg akan sampai terpacak kat rumah kite.. heehe..

Untitled


Staff yg dtg pasang pun sgt2 berpengalaman tauu.. sgt pantas dan tuntas dia buat keje... pap pap papp pappppp... siappp!!! ahahhahaah...

ok now aku tengah tengah fikir.. lepas nie nak amik product apa plak dari Cuckoo...  :p




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails