COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 21, 2014

Dress Collection By Dewi Laut!



*STICKY POST... PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY!*


Dah dekat hujung bulan nie... aku nak share ngan korang satu kedai online yg boleh korang look see look utk shopping nanti! hehehe... online shop nie ade jual banyak dress collection!  antara collection yg menarik minat aku adelah...

Jubah Bollywood nie!  cantik2 kan collection dia.. harga uk semenanjung malaysia (SM) RM95.00 dan utk Sabah Sarawak (SS) adelah  RM105!  ianya dtg dlm pelbagai saiz... bermula dari XS sampilah ke 4XL!



Then ade jugak collection Baju Kurung Moden Chiffon Bersulam RM140.00 SM / RM150.00 SS ( saiz XS - XL)



Kalau minat utk miliki Baju Kurung Moden Corak Print camgini... harganya RM75 SM / RM80 SS ( saiz XS - XL)



bagi ibu mengandung pun ade.. boleh miliki Baju Mengandung free saiz nie pada harga RM85 sahaja!



oh utk golongan wanita yg bersaiz comel pun boleh shopping kat online shop nie.. sebab ade baju Plus Size Kaftan yg cantik2 camgini... harga RM85 (SM) / RM95 (SS)... Saiz 40 - saiz 50



kalau korang nak tambah collection tudung boleh jugak... just dptkan Tudung Half Moon nie.. harga sehelai RM60.00 (SM ) / RM65 (SS)

Ok kat bawah nie ade beberapa lagi collection yg terdapat di online shop nie!








So let's check out FB online shop Dress Collection by Dewi Laut nie!  korang boleh cuci mata and terus shopping kat situ... korang boleh jugak check out blog Dress Collection By Dewi Laut nie ye!

Korang boleh contact Juni melalui PM/WHATSAPP : 0172231416

Happy shopping you olllz! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails