COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 30, 2011

Kad Ucapan Hari Raya Tradisional! Oh... Saya Sangat Teruja Menerimanya!

A few days before hari raya... aku terima sekeping kad ucapan Hari Raya Aidilfitri...

DSC_0966 copy
Serious terujaaa bile dpt kad nie sbb dah lama gilerrrrr aku tak dpt kad ucapan camgini.. dulu kalau time sekolah.. memang stok pakat kumpul kad hari raya.. siap main balas... winduuu sungguh ngan saat itu!

Siapakah yg mengirimkan kad ucapan yg sweett itu??

She's one of my blog reader...  Deanna !


DSC_0967 copy
Thanks a lot girl for this beautiful and sentimental value card! :)
Zaman skg nie.. aku rasa kad traditional nie like semakin pupuss kann... org skg dah wat ucapan melalui laman sosial jerk.. like FB.. Blog.. Twitter.. or even by SMS or mungkin jugak by email!  Kalau dulu masing2 sibuk beli kad raya.. tulis kad raya.. kreatif nya bukan main.. bile dpt org kasik kad raya.. pergghh.. terasa like excited sgtt ade org nak kasik aku kad raya.. uhuhu.. pastu bile dah nak raya.. siap kumpulkan semua kad2 raya tu... gantung dlm umah as a perhiasan.... serious I missed all those momento!

My Gorjes Redang Ayam Versi Mak Kite!

.

DSC_0968 copy


Raya dah abis... maka aku bakal merindui ketupat.. rendang dan kuah kacang!  aku memang gini... kalau tengah raya tu memang tak laluuuu jerk nak jamah makanan hari raya... tapi biler dah abis jerk syawal.. dan dannnnnnnnn moood mengidam nak makanan makanan hari raya berketuk ketampi kat anak tekak nie hah!

As usual... every year aku memang akan buat ketupat sendiri.. rendang sendiri dan kuah kacang sendiri.... Tahun lepas aku dah penah load how to make Redang Ayam Mak Kite! Why aku panggil Rendang Ayam Mak Kite? coz it's recipe from arwah my mom! :D

But now saja nak refresh lagi sekali how to make My Gorjes Redang Ayam Versi Mak Kite!  Kot2 ngan semangatt entry nie.. aku bakal rajin masak rendang ayam nie di minggu2 akan datang nie... coz tekak nie dok teringinnnn benorr nak makan redang! apakahhhhhhhhh??? :p

Dah2.. tak yah nak spekuuu... jom tengok camne nak wat redang ayam yg hot and spicy nie! 

DSC_2546
OK.. nie adelah bahan2 yg diperlukan utk memasak seekor ayam rendang...  Bawang merah (10-15 biji), bawang putih (10-15 biji), halia (1 jari), serai (10 btg), lengkuas (1 inchi) cili padi, asam keping, kunyit hidup @ serbuk kunyit, daun limau purut & daun kunyit!  Bahan2 yg tiada dlm gambar sebab photographer sibuk merendang sama ngan aku adelah.. cili kisar @ cili boh, kerisik & 1 paket pati santan! :D

DSC_2550
Blendkan bawang merah, bawang putih, halia, serai, lengkuas, kunyit hidup dan cili padi.... kemudian tumiskan sehingga naik bau dan garing....

DSC_2551
Bila dah garing... tuangkan sepaket pati santan pekat dan 2 senduk cili kisar... kalau sapa2 yg tak pakai kunyit hidup... boleh bubuh serbuk kunyit sekali time nie....

DSC_2553
Masak sampai garing & pekat... biler dah pekat, baru masukkan 1 ekor ayam, asam keping, gula & garam secukupnye!  Biler dah pekat... baru masukkan 2 sudu besar kerisik dan gaul sampai rata....  kalau rasa cam pekat sangat.. leh tambah air sedikitttt...

DSC_2554
Kemudian... boleh masukkan daun kunyit & daun limau purut!  then biarkan seketika sehingga ianyer betol2 masak... time nie kalau nak tutup ngan tudung periuk pun boleh buat seketika...

DSC_2557
Dan inilah hasilnya... Rendang Ayam Mak Kite! *in 2010*
Ok... rendang tahun lepas aku buat dia agak basah2 sikit... kire banyak serdak2 rendang tuu... but this year.. aku saja tukar style sikit.. aku wat style kering2 pulak.... 

DSC_0962 copy
My Gorjes Redang Ayam Versi Mak Kite in 2011!

DSC_0964 copy
Ada perbezaan rasa atau tidak antara yg basah & yg kering?? Jawapan nye TIDAK!  rasa tatapp maintain gorjesss... hot and spicy!  Aku kalau wat rendang ayam memang suker spicy2 sikit.. sbb kuah kacang biasa2 jerk.. so kalau tak spicy.. kurang kick sikit nak makan nanti... hehehe...
So... jemput masak rendang ayam yer! ehehe.. ye lah nak jemput makan aku punyer pun takde dah skg nie.. so apakata jom sama2 kite wat redang ayam jommmsss! :p

Anyway.. Nanti aku update pasal kuah kacang pulak ye! :)

Alhamdulillahhhhhhhhhh.... Bertambah Lagi Seorang Ahli Keluarga Johari Abdullah... Another Girl Will Start Calling Me UNTIE NIN!!!

Syukur Ke Hadrat Allah S.W.T. ... Semalam.. tepat jam 11:20 pagi... bertempat di Hospital Kuala Lumpur... bertambah lah seorang lagi ahli baru keluarga kami.....

DSC_0982 copy
my younger sista... dah pun selamat melahirkan baby GIRL nya yg kedua semalam!

Maka dengan ini.. bertambah lah seorang lagi budak kecik yg chomel bakal memanggil2 si gonjeng nie ngan panggilan Untie Nin @ Anin!  Nak tengok baby GIRL terbaru Untie NIN?

Here you are!

Fresh from da oven!  GIRL yg masih belum diberi nama!
Fresh tak fresh lah gambar tu.. coz aku pegi visit adik aku semalam pun lepas keje.. jumpa baby GIRL nie around 7:15PM.. dpt jumpa GIRL kejaapppppppppp sangatt! tak sampai 5 min pun! uhuhu... memang HKL strict giler vavisss! tensionnn haku!! Nak amik gambar tak leh.. nak jumpa baby tak leh lama2... apatah lagi nak ngomol or pangku GIRL on my arm... huh! Tapi ade akak gonjengg kesahhhh??? lantakk!! aku nak jugakkkkk amik gambar baby GIRL baru aku nie... sib baik iPhong berada ditangan! tak perlu flash pun gambar leh ditangkap ngan jaya nya! still clean and clear! TQ my beloved iPhong!  So gambar2 baby GIRL nie adelah secara curik ek! :p

Sebelum aku jumpa baby GIRL.. aku gie visit adik aku yg dok kene tahan kat ward Unit Rawatan Rapi... dia punyer blood pressure very high! tak salah semalam around 173/103 kot... so pasal tu dia kene tahan! yg lagi kesian dia tak dpt langsung tengok baby GIRL dia since dia lahirkan melalui kaedah pembedahan! so tu yg aku amikkan gambar siap2.. then bawak gambar2 nie kat adik aku balik utk tunjuk kat dia!  happy lah dia dpt tengok anak dia yg gebuuu cam dia tu jugak! ahahaha...

Mula2 adik aku kata GIRL seberat 4.2kg.. rupenye dia tersalah dengar.. to be exact 3.95kg! but still heavyy hoh? So pasal tu jugak lah dia tak leh nak bersalin secara normal eventho baby dah ready nak keluar! atttteerrrr... ko tengok lah si GIRL nie bamm bamm nye camne kan???

See.. daguu ngan pipi balancing outt hookee! ahahahaa.. but you still look veryy cute my GIRL! :)
Putihhh melepakkkkk nyer bukan mainnn!!  aku rasa dia lagi putih dari si Qaseh waktu lahir hampir 3 tahun lalu!  Dari segi saiz dan berat pun jauhhh berbeza si Qaseh ngan adik dia yg GIRL nie...  Adik aku kata.. this time dia suker minum air SOYA! ok no wonder kulit putih gebuu bukan main!  Tang Hidung pulak confirm berbeza ngan si Qaseh! Qasehhh hidung sebijonnn cam bapak dia! lahir2 aku tengok si Qaseh.. memang copy rite abis bapak dia!  But GIRL I can say that hidung copy rite mak dia! kembangg semacam! ahahahahaha.. :p  Body pun lebih kurang cam mommy dia jugak kekdahnye!  dah tuuu... waktu dia mengandong 9 bulan... mommy GIRL nie tak hagak2 makan nyer.... main bedall jerk makan tak kire waktu.. kol 2.. 3.. 4 pagi pun layan makan nasik... roti canai.. makanan yg berlemak dan berminyak! sekali kuar si GIRL amik kauuU!  Hehehe.. bamm2 dan sangatt cute miutt!! but at the same time aku berdoa jerk banyak2 hope GIRL akan sihat sentiasa... Insyallahhh.. aminnnn...

Video dihari kelahiran Qaseh! sempat aku record walaupun sekejap.. pastu dah kene sound ngan nurse! huh!

Dari video tu korang leh compare perbezaan antara Qaseh ngan adik GIRL dia nie... sohih2 saiz mereka adelah berbeza! hehehe.. tapi tak kisah lah.. janji sihat walafiat sudah!  :D

Keadaan adik aku semalam cam masih mamai2 lagi lah... but still can talk with slow motion.. doktor kene monitor betol2 dia punyer blood pressure.. selagi tak turun... selagi tu lah dia kene tahan kat ward tu.. uhuhu... so korang doakan semoga dia punyer BP turun secepat mungkin ek!  Btw.. semalam waktu borak2 ngan adik aku... dia ckp sakit bersalin secara Czer this time lagi sakit dari waktu Qaseh dulu... Dulu Qaseh kene Czer sbb dia duduk secara songsang.. so no choice melainkan bedah.. and now GIRL kedudukan dah tak songsang... tapi dia pulak terlebih besar.. so tu yg kene potong jugak kesudahannyer...

Pastu dia ckp... sakit kene potong tu satu hal.. yg nurse2 yg entertain dia tu yg menyakitkan hati!  Dia buat adik aku tu cam roti doh! yg boleh diuli-uli sesuka hati!  pendek kata.. nurse2 tu ganass arrr!! aku selalu tau dengar kes nurse2 kat HKL nie cam hampeh! aku tak tahu naper diaorg nak buat kat org bersalin camgitu ek? diaorg tu kan ke pompuan... naper mesti buat camgitu kat org pompuan yg bersalin?? diaorg takde feeling ke? org dah lah sakit beranakk... ko pulak buat org dengan sesuka hati ko! ko tak fikir ker kalau esok2 ko nak bersalin camne kalau org buat gitu kat ko? nie bagi nurse2 yg belum penah bersalin lagi lar.. tapi kalau utk nurse2 yg dah tua tu.. ko dah penah ade anak kan?? takkan ko tak tahu camne rasanya org bersalin? naper mesti ko berlaku kasar pada org2 yg bersalin?  Serious aku tak faham!

Itu yg kengkadang org sanggup nak pegi private hospital taw! coz some of the reason aku rasa ini lah isu nyer!  Aku tak rasa semua nurse camgitu.. maybe ade yg baik dan OK.. but secara Majoriti nyer lah... aku memang selalu dengar ramai ibu2 yg bersalin di HKL nie mengeluh ngan sikap dan tindakan Nurse yg melayan org2 yg bersalin kat situ!  Bukan nya semua org mampu nak pegi duduk kat hospital swasta yg cost nya memang riban2... End up terpaksa lah mereka menangung sakit berganda biler berdepan ngan nurse2 yg agak misbehave di hospital kerajaan nie!

Aku harap SEGELINTIR nurse2 yg bersikap sedemikian.. fikir lah molek2.. awk tu pompuan.. just put yourself dlm 'kasut' ibu yg mengandung dan melahirkan anak tu.. bukannyer diaorg mintak makan makanan yg enak2 @ mahal2 pun.. bukan nya diaorg mintak katil yg super awesome punn... (itu pun satu penyakit lagi nak tanggung biler dpt katil kat kelas 3).. all they want is.. just help them in a proper manner!  Don't be rude & just be more soft and gentle in your action in helping them... that's all!! aku faham lah mungkin korang yg bekerja dihospital kerajaan nie dibayar tak sama ngan hospital swasta... tapi itu bukan alasan utk bertindak kejamm pada pesakit kan?? nama pun tugas you as a nurse kan! so sila lah buat kerja dengan seikhlas nya yer! *v*

Anyway... GIRL masih belum ade nama lagi... according to my sister.. dia dah ade 3 senarai nama... cuma dia belum buat pilihan lagi.... So now Untie Nin tengah tunggu official name for GIRL!

As for you my dear QASEH.. Untie Nin will always lovessssss you lots and lotss!! Qaseh dah besar.. going to be 3 years old next year! so Anin dah tak leh panggil Qaseh lagi lepas nie.. kene panggil kakak Qaseh! owhhh!! feel soo awkward dow! Kalau boleh nak ngomol Qaseh till she's turn 4-5 years old maybe! uhuhu... So now Untie Nin kene bertindak like SuperUntie for both of you.. GIRL & Kakak QASEH! LOVE YOU 2 GIRLS sooo MUChh!!!

Sebagai penutup entry... terimalah gaya PEACE YO from GIRL!  amboi2.. nie mesti Kakak Qaseh banyak ajar GIRL camgini dari sejak dlm perot mommy dia kot! ahahaha...

p/s: TQ so much pada semua kenalan yg memberikan kata2 ucapan... really appreciate it! :)

Thursday, September 29, 2011

Baju Kurung Moden Swiss Cotton Bercorak Abstract!

Aku jarang ade baju yg bercorak dari design Abstract!

DSC_0353 copy
So tahun nie dpt jugak beli satu baju kurung moden nie dari Butik Fesyen Nona Ampang Park!

DSC_0354 copy
Dari jenis kain Swiss Cotton! Owh.. sangat selesa memakainya! nak2 kalau tengah berada dlm keadaan panas!


DSC_0352 copy
baju nie pun stock last minit shopping kat Fesyen Nyonya!  So tak pasal2 bertambah collection baju raya!  Tapi takpe.. coz baju2 raya tahun nie so far majority nya boleh diguna pakai utk ke office! so utk tempoh lagi setahun akan dtg sampai raya tahun depan... Insyallah... ngan harapan aku tak shopping lagi dah new baju kurung! :)

3 in 1 Celebration... Birthday Party cum Jamuan Hari Raya cum Blogger Reunion @ Rumah Bonda Pepel Amani!

Syawal dah berlalu pergi...
Tapi cerita Syawal aku masih berbunyik disini...
Siapa suker can just layan me...
But if ade yg tak berkenan with me...
So jgn layan me @ I'm Yourss nie... 
Eheheheheheeheeeeeeeee.......

Ehh! cam best lak panton spontaneous aku nie! :p

Ok lah.. nak citer pasal jemputan birthday party which merangkap kepada jamuan hari raya sekali gus di bulan Syawal hari tu.. Jemputan diterima dari....

Bonda Pepel Amani!  Thanks beb for the invitation!

Bonda Pepel with her birthday girl.. Amani yg akak ketensionan hari tu.. uhuhu....
Ok.. utk gambar2 yg lebih banyak di majlis tempoh hari.. korang leh terjah entry dari bonda pepel yg INI dan yg ITU.....

Makanan semuanya sedap! Thanks to MakTok (nenek Amani) yg menyediakan juadah yg sungguh enakkkk sekali tempoh hari... sambal udang gorjes! mee hooon goreeng pun gorjes! kuih muih yg gorjess! eh.. pendek kata semunya yg dihidangkan tempoh hari adelah gorjes2 belaka... sama jugak seperti kami2 yg bertandang dirumah Pepel on that day... semua pun gorjessss abiss! thethethethe...

Siapa antara mereka2 yg gorjesss on that day yea?  Ok... this is the first time aku meet face to face with some bloggers yg mana aku selalu beramasss mesra with them melalui blog & FB ajer all this while... but alhamdulillah.. hari tu di rumah pepel.. akhirnya kami bertentang mata di alam nyata pulak!

This is Kak Dee! *gambar curik dari Kak Dee! :p*

With Kak Elly!

With Kak Noor!

With Amy!

With Kaseh! kalau korang tengok kat blog pepel ade gambar table candy buffet yg sangat awesome tu... haa.. Kaseh lah yg buat... sweett giler!! I loikee! u're so creative my dear Kaseh! :)

With Eryn and baby Apple!

Bergambar kenangan secara berjemaah!  Aku jugak dpt bertemu dgn 2 org blogger baru.. i.e. adik Amy.. Mira yg berbaju pink duduk belakang aku tu... and Ayu... yg bertudung biru duduk dibelakang pepel!
Seriously nice to meet you all girls!!! Sorry lah tak dpt nak kite berCam-Whore lelebih sikitt sebab en.teman nan hadoo kann... maka camera godang pun nan hado! en.teman gie mana? en.teman ade wedding photoshoot on that day!  So aku pergi secara sendirian berhad jerk!  Eh tak tak...  bukan sendirian.. tapi ditemani oleh 2 orang....

Awien selaku my pilot on that day! Thanks a lot Wien!  dlm pada kite tak sure nak terjah umah pepel.. endup tanpa sesat barat.. sampai gak kite ke rumah pepel on that day! ehehhee... IenaAchik kami bertemu dirumah pepel teruih!

and aku bawak budak kechik nie sekali! Dia jadik anak Untie Nin on that day! Nottie budak nie.. abis anak kak Dee pun dia nak buli! ehehehehe.....

Dah lama tak jumpa Mimy!  Seronok gak dpt jumpa dia ngan Eri-Chan on that day coz dah lama jugak kami tak bersua muka.. Tapi sorry Eri.. tak sempat aku nak amik gambo ngan ko.. ko dah pun balik... uhuhu...
Harap2 di masa depan dpt lah kite semua ketemu kembali yea! Insyallah....

Biler en.teman tiada disisi.. mula lah rasa camm tak best nyer takder camera compact sendiri!  Harapkan gambar iPhong jerk la.. but still syukur at least ade iPhong kannnn... walaupun qualiti gambar agak kekaburan... uhuhu.. 

So now tengah timbal balas.. perlu tak aku beli compact camera skg nie?  Nak beli tapi takot rasa cam membazir.. walhal en.teman jarangg lah yg takde disisi aku.. once in the while jerk.. but biler dia takde terasa lak cam dann dannn nakkan handy camera yg leh disumbat dlm handbag! hurmmm.. hurmmm.. hurmmmm.... T____T


Tuesday, September 27, 2011

Monday, September 26, 2011

Marriage Is The Bond of 2 Souls.... The Fusion of 2 Lives!

.


DSC_0189 copy
Marriage is the sacred vows of love and life....



DSC_0185 copy
the promise to always see things through....



DSC_0220 copy
Marriage is finding that person who completes you in every way....
A person who knows you, better than you know yourself....



DSC_0188 copy
Marriage is waking up every morning with a smile on your face....



DSC_0187 copy
a sparkle in your eye....



DSC_0214 copy
Marriage is looking forward to every second spent together.....



DSC_0215 copy
Every smile, every laugh, every tear, every hug, every kiss!



DSC_0191 copy
Marriage is finding your best friend....
The one friend you know, will never look down on you.. never judge you!



DSC_0222 copy
Marriage is finding that one person who inspires you.....
That one person you never take for granted!



DSC_0226 copy
Marriage is complete trust and commitment.....
Two people who would do anything to defend, protect and honorone another, till their last breath!



DSC_0219 copy
Marriage is you and I growing together, happily in love, forever!

Friday, September 23, 2011

LOVE TEASER!

.


DSC_0186 copy
~Love consists in this, that two solitudes protect and touch and greet each other~

p/s:  Thanks to Ngek for this momento portrait!

Kalau Aku...........

Tempek gambar banyak-banyak.. korang marah tak? ke meluat? ke menyampah? ke apa-apa je lahhh... cer citer.. cer citerrrr...

*gambar banyak nie.. tapi banyak gambar muke tuan tanah  kedaungg jerk la! uhuhuuuhhuuu... :p*

Thursday, September 22, 2011

Sambungan Cerita Mental Raya 2011... First Time Aku Beraya Secara Port Luck!

Sapa2 yg tak tahu ataupun terlepas pandang cerita Mental Raya Part 1.. sila2 lah terjah entry NIE utk mengetahui apakah yg dimaksudkan dengan Mental Raya 2011...

Agenda asal nya nak beraya secara port luck... end up disebabkan kesenggalan en.teman ngan si achik... terus terjadiknya agenda Mental Raya di rumah IenaAchik!  Oh btw.. nie lah pertama kali aku beraya secara port luck!

Idea port luck boleh timbul biler kami kami dan kami semua tidak berkesempatan & berpeluang nak beraya bersama-sama...  coz en.teman on second week of raya dah buzy with wedding photoshoot... kalau en.teman pun dah buzyy.. apatah lagi si Lee (CST Production) & si Rudy... diaorg lagi lah... dlm minggu raya tu pun dah banyak wat shooting... So disebabkan kesibukkan en.teman itu jugak lah yg membuatkan aku tahun nie tak dpt nak wat open house like Glamour Raya cam tahun lepas!  Every weekend en.teman ade jerk shooting... takpe lah.. rezeki di bulan Syawal gitu kann... Alhamdulilllahhhh...

So atas faktor2 para suami yg sibuk ngan kerja2 shooting menyuting... maka... kami2 yg duduk terdekat dan berdekatan membawa kata sepakat utk beraya secara berjemaah jerk sekali guss... 

DSC_0129 copy
maka rumah si ngek Iena telah menjadik lokasi kami semua beraya secara ber-port luck!

DSC_0037 copy
Chef gorjess of da day!  Aku org yg pertama sampai kat umah Ina.. AwienRudy & ZaaLee dtg dah lewat petang...

DSC_0031 copy
Aku bawak my gorjes Mee Kari Nyonya NinJa!

DSC_0034 copy
dan jugak my gorjes Rendang Mak Kite!

DSC_0032 copy
dari tuan rumah.. Ina sediakan Nasi Ayam yg nyumm nyummm.... Kerabu sotong & jugak nasik impit! tapi nak dijadikkan cerita.. kuah kacang dia hangus terbakar atas dapur ketika hilang ingatan seketika! uhuhu... sian gak kat dia.. takpe lah ngek.. rejeki kite hari tu makan rendang ayam mak kite ngan nasik impit tanpa kuah kacang disisi...  itu tak menjadik hal coz yg penting janji sodapp! :D

DSC_0022 copy
Achikk ko ngintai sapa tu?

DSC_0027 copy
dia ngintai binik dia sendiri dan jugak binik kembar tak seiras dia dok wat keje kat dapur!
Makanan semua dah tersiap hidang... tunggu member2 lain tak kunjung tiba lagi.. so sambil2 tunggu diaorg... itu yg terjadiknya aksi Mental Raya camgini.... 

DSC_0067 copy
Si Luncai & Pak Pandir!

DSC_0046 copy
So apa lagi aktiviti yg kami ade melainkan bercam-whore!

DSC_0048 copy
So binik2 yg maintain gorjes lagi ayu nie Mental ker tidak agak2?

DSC_0070 copy
Mauu tak mental! lepas tengok laki2 sendiri dok merengg... kiteorg pun tersampukkk gak lah!

DSC_0068 copy
color finky & fefel nie.. tone warna dia tu cam nice lak combination nya...

DSC_0072 copy
diaorg nie selagi di biar....

DSC_0074 copy
memang memanjangg jerk leh sakit mental nyer! uhuhu.. :p

DSC_0076 copy
Tampil Sopan?? So tu tandanya sawan diaorg dah tamat!!! :D

DSC_0041 copy
tak menyempat nak tunggu member2 lain tiba.. kami2 dah kelaparan... so kami berempat bedall duluuuu!!

DSC_0108 copy
then dah lewat petang.. baru AwienRudy pun sampai... Awien bawak marbel kek & anggur yg sooo sweett!  Oh btw nak ckp.. air bandung si ngekk sodapp! dah lama aku tak minum air bandung yg sedap! 

DSC_0118 copy
lepas pada tu.. ZaaLee pulak yg kunjung tiba... baru lah complete ahli jemaah port luck raya nie! Zaa datang bawak dessert jugak... puding milo yg yumiiess!!!

DSC_0119 copy
gonjeng sedang makan buat 2nd round! first round makan nasik ayammm ngek Ina!

DSC_0120 copy
peace by mummy Zaa! gambar nie nampak cam frame pun ade... walhal memang aku duduk ngan Zaa like sebelah2 yg terpisah ngan diding jek.. but lens en.teman leh captured pada satu object yg sharp!

DSC_0124 copy
makan dah.. apa lagi.. disusuli ngan acara borak2 laa.. Nie bukan aktiviti MLM yer! ahahaa.. :p

DSC_0125 copy
org fomfuan sibuk dok sok sek sok sek.. org lelakiss sibuk layan movie Night @ Museum!

DSC_0131 copy
ok ok.. sebelum pulang.. harus photogediss harus ade.. mana leh tinggal!

DSC_0133 copy
aramak.. gambar alll gegirlss tadi Airisy termissed out.. now she's in! :D

DSC_0138 copy
close up sikit wajah2 mommy.. mummy in on the way and mummies to be and wanna be! *v*

DSC_0139 copy
suker gambar nie walaupun semua org pandang tempat lain! :D

DSC_0150 copy
rite.. now aksi machoess by our mans!

DSC_0146 copy
wajah lelaki2 bahagia!

DSC_0153 copy
semua org ngangaa.. en. teman ade apa dlm mulut awk tu????

DSC_0154 copy
ok ok.. sumpah hensem semunya!

DSC_0157 copy
yaaa ampoonn.. tak abis posing lagik! well.. dah terkenan ngan binik masing2! ahahaha..

DSC_0199 copy
Ok.. Awien adelah org pertama yg pulang pada malam tu.. so sessi raya harus dicomplete kan!

DSC_0208 copy
hug2...

DSC_0201 copy
and kiss2..

DSC_0203 copy
And the babiess...

DSC_0205 copy
as usual do collection! hihi...

Anyway... since Awien yg balik dulu... gambar ngan dia yg menceritakan moment hari raya jerk yg sempat di rakam kan by en.teman... coz by the time aku ngan Zaa nak balik.. my cameraman dah simpan 'baby' dia siap2 dlm beg... takpe.. yg paasti moment2 itu tetap terjadik antara kami... :) 

DSC_0043 copy
last but not least.... nak ucapkan terima kasih lah pada tuan rumah nie yg sudi menjadik host tahun nie.. Insyallah ade kesempatan tahun hadapan kite buat lagik! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails